Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Peki öyleyse bizde toplaşmaya aynasız gideriz. Ama bunun acısını da nereden kimden nasıl çıkartıcam bilmiyorum

iki aynandamı kırıldı ??

Yok kardeşim ya Sol ayna ve Debriyajı gidona bağlamaya yarayan aparat varya onun ayna kısmı kırıldı ayna da bişey yok sadece aynayı taktığım yer kırıldı ooof offffff of

Son düzenleme:
eğer aynanın altındaki civatada kırıldıysa o civata için 13 ytl ödemen gerekicek.
onun dışında iki civata daha var onların fiyatıda 5 ytl idi galiba

:mrgreen:Arkadaşlar CBR 125 kırmızı sıyah tercıh km si az olan nakit para makine arıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eğer aynanın altındaki civatada kırıldıysa o civata için 13 ytl ödemen gerekicek.
onun dışında iki civata daha var onların fiyatıda 5 ytl idi galiba

Yok kardeş o değil Debriyaj ile Aynayı gidona bağlayan aparat. içine Debriyaj manetini yerleştiriyorsun, üstüne de aynayı takıyorsun o parça ve ben Bahçelievler MOTOMARKETİM den buldum 40 YTL imiş yarın da açıkmış ama orjinal yedek parçamı bilmiyorum ? uamrım orjinaldir :queen:

eyvallah zahmet verdimm.. sağolasın..
inşallah kısa zamanda aranıza katılırım..
bide son bi soru bu cbr125 in hiçmi kötü yanı yok?

VaLLa daha kötü yanını göremedim.. En kötü yanı arkadan bakınca arka lastik cok cok ince gözüküyor :cherry:

bende 130luk lastık var gayet normal zaten bıraz daha buyuk olsa motordan büyük olcam daha dandık goruntu olcak :) motorun tek kötü yanı bana yetmıo :D bi dahakı yaz hyosung a geçiş yapmam lazım

Arkadaşlar bu motor kayıyor diyenler buna bende dahil izleyelim hep birlikte görelim binen adam nası biniyor.İçime oturdu valla yakında patlarsam sebebi bu videolar adamlar deli gibi viraja yatıyor bişi olmuyor ben 60 la yere yapıştım çatlarım valla ya:pr::pr::pr:

http://www.youtube.com/watch?v=gcdRdKeU7gw

http://www.youtube.com/watch?v=7OOpE7fBw28

Bu videoda aşıyolar zaten artık adam ermiş yani amacı nedir bunun siz tekken yapamıyosunuz biz 2 kişi yaptık kapak olsun mu?Çok içerledim moralim bozuldu gidip dizlik alcam en kısa zamanda:pr::pr:

Lastiklerle alakalı oLabilir ... Yol tutusu cok cok iyi oLan lastikler mevcut.. Orjinal lastiklerinin yatarken kaydığını bi kaç arkadaşımdan daha duymustum...

arkadaşlar benim 125 in aküsü bitmiş uzun zamndır binemiyordum bauhaus ta satılan şarj cihazlarıyla şarj etsem işe yararmı yoksa aküyü değiştirmemmi gerek :pale:

Uzun Süredir kullanmıyorsan tabii ki akün biter... Her motorda oLuyor ; Ben de 1 haftadır kullanmıyorum ve Çalıstırınca aynı olacak... Bİr kez calısınca düzelir... vUrdurarak calıstırmak pek sağlıklı değil ama ben ilkinde o sekilde calıstırmıstım :) Zaten daha da sorun olmamıstı :rendeer:

:mrgreen: Hüso oLum motoruna Müşteri cıktı :) Hadi yine iyisin ..

Şimdi benimkini satmak kaldı sana :cherry:

Lastiklerle alakalı oLabilir ... Yol tutusu cok cok iyi oLan lastikler mevcut.. Orjinal lastiklerinin yatarken kaydığını bi kaç arkadaşımdan daha duymustum...

Lastiğin bu kadar etki etçeğini zannetmiyorum ya benim de orjinal lastik ve kayıyor ama içime kurt düştü şimdi acaba ben mi dönmesini bilmiyorum diye video yu gördüğümden beri triplerdeyim diz nası verilir diye millete soruyorum:queen:Motoru parçalsamda yapcam bunu yani:mrgreen:

Melo ; Lastikler cidden cok kayıyor.. Biliyorsun Lastiklerin üzerindeki desenler kaymayı önlüyor.. Ebat değil ama ebat ve desen bir arada oLunca daha bir güvenli oLuyor..

Benim motorla gayet güzel bir sekilde yatabiliyorum ; Hiç kayma olmadı su ana kadar ( ISLAK YOLLAR HARİÇ ) ...
Yani diyeceğim orjinal lastiği ile istesen de yatamıyorsun ; Kayıyor ; Ysadım biliyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar