- Konu Yazar
Yine yeni bir motosiklet alma arefesindeyim. Adet gereği topic açıp polemik yaratmaya çalışıyorum :queen:
Lafı hiç dolandırmayayım
Çok güzel Hyosung Gv250'li günlerden sonra çok daha fazlasını ister oldum. Performansı, konforu ve sorunsuzluğu ile çok memnun olduğum motorumu satıp aynı özelliklere sahip daha büyük cc li ve başka tarz bir makina almak istiyorum.
Ama ne alacağıma tam olarak karar vermiş değilim.
Boy problemim yok
1.Tercihim 2005 Model BMW F650GS idi - Titreşim söylentileri yüzünden tırsıyorum
2.Tercihim 2006-2007 ModelYAMAHA xt660R - Hakkında kötü birşey duymadığımım bir melez.
Tek istediğim forumda bu motorları kullananların gerçek deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşmalarıdır.
Gv250 den inip bi o kadar daha para verip tireşim manyağı olmak istemiyorum.
Sitede Gv'sini satıp F650GS ye binen birini tanıyorum mümkünse ilk ondan rica ediyorum. :rendeer:
XT660R kullanıcılarınında yeterince cok olduğunu biliyorum.
Bilgilerini aktaran herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla....
Lafı hiç dolandırmayayım
Çok güzel Hyosung Gv250'li günlerden sonra çok daha fazlasını ister oldum. Performansı, konforu ve sorunsuzluğu ile çok memnun olduğum motorumu satıp aynı özelliklere sahip daha büyük cc li ve başka tarz bir makina almak istiyorum.
Ama ne alacağıma tam olarak karar vermiş değilim.
Boy problemim yok
1.Tercihim 2005 Model BMW F650GS idi - Titreşim söylentileri yüzünden tırsıyorum
2.Tercihim 2006-2007 ModelYAMAHA xt660R - Hakkında kötü birşey duymadığımım bir melez.
Tek istediğim forumda bu motorları kullananların gerçek deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşmalarıdır.
Gv250 den inip bi o kadar daha para verip tireşim manyağı olmak istemiyorum.
Sitede Gv'sini satıp F650GS ye binen birini tanıyorum mümkünse ilk ondan rica ediyorum. :rendeer:
XT660R kullanıcılarınında yeterince cok olduğunu biliyorum.
Bilgilerini aktaran herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla....
Son düzenleme: