Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm byler daa yeni kayıt oldum todaylere çok ilgim var kesici fln demişiniz 75 yapıo fln demişiniz dogru mu ya bide motora zarar verio mu? today alacam babamı ikna ettimde kredi kartı borçlarıdır fln uzadı anca dier yaza ale: off kesici işini alatırmısınız ??
ben sana bi akıl verim şirin durduğuna bakma sen bu motora tek mi bineceksin
arkadaşınla binmek istesen binemessin ztn tek kişi yokuşu zor çıkıyo motor
bu parayı buna verim hem kendine hem motora yazık etme git 150 lik bin çin motor al işini görür bunun kullanım alanları kısıtlı yani düz ayak kısa mesafe tek
kiş için ideal benzinde yakmıyo desek yeridir. bigine. .
merhaba bende yeni katıldım bu siteye bendede honda today var 2005 model yan ayaklık çok güzel olmuş çok lazım today'ye bende taktırmayı düşnüyorm + benim motorum diğer todaylere göre çok iyi galiba hafif rampalarda kesiciye girio yaklaşık 55km/h ve hızını koruyo ztn düz yolda anında 59-60 km/h oturuyo ve daha 8500km'de bende bu arada 65kg:wiinkk:
arkadaşlar bütün sayfaları yılmadan okudum... bende bir today almak istiorum... bizim burda sordum soruşturdum arkadaşlar çok memnunum dediler... 60hız da boru değil düşsen kol bacak kırılır yani.. benzin konusundada petrol ofisinin yolunu unutuoruz dediler ... heryere bütün yokuşlara çıkıormuş... adamlar 2 kişi yol gidiormuş gene canavar gibi motor diolar... valla ben hızı seven biriym ama genede today alıcam çünkü param ona yetiyor... zaten param olsada bi today alırdım heryere giden bir motor... bence aklına koyan huzurla alsın derim... yok hızlı deilmiş yok buymuş şuymuş... alın arkadaş honda deilmi bu... dandik çin malı alcaana today al hem ömür boyu kullan... Saygılar ve sevgiler herkese