[Manisa - MT]

hayırlısı olsun dayıcım.ALLAH kalbine göre versin inşallah portakal gider KARA BÜYÜ gelir bakarsın:queen:

bi ara buluşup dertleşem organizatör kardeş:wiinkk:

dayıcımm,,öyle bir yoğunumki anlatamam,,:)))

sanadaa ufak bi hesabımız kaldı çok ayıp oldu yaa...

ama kaç kere yollucaktım bizim çocukla,,sen uygun olmadı,,affet gare,,telafi etcez,,bi şişe fiskyle.... :)

mecit ben buradan çamur yaparım o motora çok yol yaptı diye :queen:
hayırlı olsun daha iyi bir şey için yapıyorsun sanırım

yap cengiz abi sen yap,,ayıp ettin..bizim motor yollu anasını satayım,,ustası gibi çok yol gördü bu alemde :) :):cherry:

satıyoruz portakalı,,belki şöyle şiddeti 1300 PAN'lama yaparız,,sesi oralar kadar duyulur..:bounce:

Son düzenleme:
mecit hayırlısı olsun kardeşim çok güzel anıların(anlarımız) oldu turuncu ile....helal malmış be ....ALLAH daha güzelini yakışıklısını nasip eder inşallah...ilk fırsatta görüşelim dostlar....bu arada havalar soğumaya başladı iki teker ile yol sevdam depreşti kahretmesin :pr:

Merhaba arkadaşlar,
siteye baya uzun bir süre önce üye olmuşum fakat girip incelememiştim. Hatta ilk başta ana başlığı gördüğümde manisa ekibine bile ihtimal vermemiştim, affedin :) Ben Merkez de oturuyorum Yamaha YBR 125'im var yalnız sadece yazları Manisa'da kullanıyorum, İzmir'de öğrenci olduğum için daha çok orada kullanıyorum. Adım Muharrem bu arada :)

hoş geldin muharrem..cuma günleri,,manisa motor sporları klübü olarak,,kartingte buluşuyoruz..buyur gel..

hoş geldin muharrem..cuma günleri,,manisa motor sporları klübü olarak,,kartingte buluşuyoruz..buyur gel..

Bak sen şimdi anlıyorum nerde oluyor bu satışlar :p :cherry:

Muharrem hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle

mecit hayırlısı olsun kardeşim çok güzel anıların(anlarımız) oldu turuncu ile....helal malmış be ....ALLAH daha güzelini yakışıklısını nasip eder inşallah...ilk fırsatta görüşelim dostlar....bu arada havalar soğumaya başladı iki teker ile yol sevdam depreşti kahretmesin :pr:

Serkan abi nasipse bayramda gelicez şeker (rk&blk&rk) yemeye :mrgreen:

Hem İskender abininde önümüzdeki 10 yıl içinde almayı planladığı f650 liyide ıslatmış oluruz :p:p:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
bayramınız kutlu olsun MANİSALI dostlar KA zasız belasız nice bayramlara :queen:

chengis abi temenni ve iyi dileklerin için teşekkürler :pale:
umut ulen oyuncak bebek gibi kuruluyorum sana ::144::
gelecek bir yıl , on yıl , yüz yıl ve bin yıl için senin hakkında hiç hayırlı düşünmüyorum ::huuuh:: ::winkwink
:cherry:

arkadaşlar şimdiden bayramınızı kutlarım bayramda yollara dikkat ediniz ok somadan serkan algan:cat:

Hayırlı Bayramlar Abilerim,,kardeşlerim..hergün Motor Için Arıyolar Ama Daha Ciddi Bir Teklif Yapan Yok..

kimse portakaldan ayrılmanı istemiyor OLABİLİRMİ ?

cengiz abi,,yaş 24 oldu,,8 yıldır bir fiil bindim motoraa,,kazasız belasız çok şükür,,tadında bırakmak lazım diye düşünüyorum,,zaten ilerde torunlara anlatıcak bir sürü anımız oldu motorlaa..

satalım gitsin yaa,,ben ayrılmak istiyorum artık..:bounce:

alalım birtane dizel araba diye düşünüyorum..

sen daha iyisini bilirsin KA zasız belasız bırakabilmen güzel umarım aklına KA takımı girmemiştir :queen:

slm millet ramazan bayramınız mübarek olsun şafak demiş conı monı 119 bitmiyoooooooooooooooooooooooooooo:pale:kib allaha emanet olun iyibayramlar:rendeer:

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar