evet arkadaşlar aynen bende 3.günü akşam çıkabilirim tüm bayram boyunce cafede olacağım![]()
peki bayramdan sonraki pazar günü için ne diyorsunuz?
ben de bisi merak ettim bayramın 3.günü gemilk filanmı yapcaz yoksa bir yerde filanmı buluscaz ??
Slm.Bundan böyle bende burdayım![]()
hoş geldin arkadaşım forumu takip edersen bir sonraki buluşmamızda tanışma fırsatımız olurSlm.Bundan böyle bende burdayım![]()
bencede bi pazara ayarlamak en mantıklısı tabi diğer arkadaşlarında bi görüşünü almak lazım...evet arkadaşlar aynen bende 3.günü akşam çıkabilirim tüm bayram boyunce cafede olacağım![]()
peki bayramdan sonraki pazar günü için ne diyorsunuz?
Slm.Bundan böyle bende burdayım![]()
görüyorum ki dört üye pazar istiyor. sanırım pazar olması en mantıklı. şimdi gezinin geri kalanını şekillendirelim arkadaşlar. gemliğe mi gidiyoruz? yoksa mudanyada çay mı içeriz? yada yeni teklifler![]()
Mudanyaya geldiğinizde size yine ev sahipliği yapmaya hazırım fakat kendime motor alana kadar uzun yola bensiz devam edebilirsiniz.kanka benim fikrim mudanyada toplanırız, ordan gemlik yaparız, ordanda kafamıza göre işte kayarız biyerlere maksat yol yapmak... 50 km de bir de dururuz bi çay yemek ihtiyaç falan hesabı hemde motorları dinlendiririz... o şekil bişeyler olur işte :cat:
Mudanyaya geldiğinizde size yine ev sahipliği yapmaya hazırım fakat kendime motor alana kadar uzun yola bensiz devam edebilirsiniz.
görüyorum ki dört üye pazar istiyor. sanırım pazar olması en mantıklı. şimdi gezinin geri kalanını şekillendirelim arkadaşlar. gemliğe mi gidiyoruz? yoksa mudanyada çay mı içeriz? yada yeni teklifler![]()
Sağol kardeş emin ol gelmeye çalışıcam.Umarım hava iyi olur.ABİ NEDEN ÖYLE DİYORSUN SENSİZ OLURMU BEN SENİ ARTCI OLARAK SEVE SEVE ALIRIM.
BİZ BURSADAN MUDANYA YA BİRLİKTE GELİRİZ ORDAN NEVİN HOCAM VE FARUK ABİYİ ALIRIZ.ORDAN GEMLİK YAPARIZ ORDAN ARA YOLDAN SAHİL TARAFINDAN İZNİK YAPARIZ.MOLA ORDAN YENİŞEHİR ÜSTÜNDEN DÖNÜŞ CUMALI KIZIK GÖZLEME OLAYI.ORDAN DA EVE ANCA GİDERİZ ZATEN.HAVA İYİ OLURSA SANIRIM KEYİFLİ SON GEZİMİZ OLABİLİR.HAVALAR SOĞUDUKÇA AYNI KATILIM VE DE KEYFİ ALAMAYIZ GİBİ GELİYOR.O NEDENLE DEĞERLENDİRELİM DERİM
rota güzel aslında. fakat hava şartları ağır olursa zorlanabiliriz. gerçi ben yağmurluklarımı aldım
bana uyar arkadaşlar bu rota güzel.
rota güzel aslında. fakat hava şartları ağır olursa zorlanabiliriz. gerçi ben yağmurluklarımı aldım
bana uyar arkadaşlar bu rota güzel.
ABİ NEDEN ÖYLE DİYORSUN SENSİZ OLURMU BEN SENİ ARTCI OLARAK SEVE SEVE ALIRIM.
BİZ BURSADAN MUDANYA YA BİRLİKTE GELİRİZ ORDAN NEVİN HOCAM VE FARUK ABİYİ ALIRIZ.ORDAN GEMLİK YAPARIZ ORDAN ARA YOLDAN SAHİL TARAFINDAN İZNİK YAPARIZ.MOLA ORDAN YENİŞEHİR ÜSTÜNDEN DÖNÜŞ CUMALI KIZIK GÖZLEME OLAYI.ORDAN DA EVE ANCA GİDERİZ ZATEN.HAVA İYİ OLURSA SANIRIM KEYİFLİ SON GEZİMİZ OLABİLİR.HAVALAR SOĞUDUKÇA AYNI KATILIM VE DE KEYFİ ALAMAYIZ GİBİ GELİYOR.O NEDENLE DEĞERLENDİRELİM DERİM
Havanın kötü olma durumunda da en fazla rotayı kısaltır,yönünü değiştiririz.Bu rota ve tarih bana da uyar.Artçı kız arkadaş getirebilirim.İtirazı olan şimdi söylesin ya da sonsuza kadar offline olsun.
Havanın kötü olma durumunda da en fazla rotayı kısaltır,yönünü değiştiririz.Bu rota ve tarih bana da uyar.Artçı kız arkadaş getirebilirim.İtirazı olan şimdi söylesin ya da sonsuza kadar offline olsun.
İznik e gidip gerçek İmren köftecisinde köfte yemeden dönmek bence olmaz arkadaşlar... Ve zaten Bursa-mudanya-kurşunlu-gemlik- sağgirişten izniğe gidiş ve orhangazi tarafından dönüş sizleri helva gibi yapacak yenişehir kısmını şimdilik erteleyin bence...
ÖYLE DEME ÖZGÜRÜM İNSANLARIN YOL YAPMA AŞKINA ENGEL OLMA.ŞAKA BİR YANA GÜZERGAH UZUN TABİKİ 160 -180 KM GİBİ YOL TOPLAR AMA İZNİĞE GİTTİKTEN SONRA YENİ ŞEHİR TARAFI EN FAZLA +20 KM YAPAR O NEDENLE SORUN OLMAZ SANIRIM AMA İLLAKİ GÜZERGAH UZUN OLURSA KUMLA FALAN YAPIP ORDAN DÖNERİZ BU DA Bİ ALTERNATİF OLSUN