fuar ve festivaller

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar düşündümde fuar ve festivallere giriş ücretsiz olsa olmazmıydı,
zaten içerde yedekparça ve aksesuarlara büyük paralar ödüyoruz,yiyecek ve içieceklerede dışardan 3 misli ödüyoruz etkinliği düznleyenler katılımcı firmalardan yüksek rakamlar taleb ediyor ve alıyorlarda,biz motor tutkunlarıda ülkenin ücra köşelerinden bu etkinliklere katılıyoruz,çoğumuzun cebinde sadece yakıt parası oluyor ve oralara girmek için 40 takla atıyoruz,giriş ücretsiz olsa bu etkinliklere katılım daha yüksek olmazmı,enazından benim şahsi fikrim bukonuda fikirlerinizi alabilirmiyim.

ümmet abim ben büğüne kadar kaç tane fuara gittiysem bilet yeterince buldum sponsor firmalar üçretsiz bilet veriyorlar kapıda bile fazla davetiyesi olan veriyor :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abim ben büğüne kadar kaç tane fuara gittiysem bilet yeterince buldum sponsor firmalar üçretsiz bilet veriyorlar kapıda bile fazla davetiyesi olan veriyor :rendeer:
haklısın gürkan ama davatiye bulamayan arkadaşlarımız çok ve gelip geri dönenleri gördüm ben kapılardan,aslında ben festivallerden daha çok bahsetmek istemiştim fuardan ziyade

gene laf marmoka gelecek :) 2 gece kaldım 40 ytl :queen: pansiyon zaten kahvaltı dahil 20 ytl idi geceliği :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok haklısın ümmet abi bizim motorcuların bı ayrıcalıgı olmalı çunku bu insanlar bizim sayemizde para kazanıyorlar ve hiç değilse girişlerde ücret alınmaması gerekir.

ya aynı ilde bi yakadan dierine gecerken para odenen bi memlekette böle bişeyin olması size ne kadar mantıklı gelio !

Ümmet abicim zaten herkes bir yerden bir şekilde
biletleri alıyorlar. Genelde bir yerden tanıdık çıkarıyorlar.. Mesela motosiklet fuarlarında Motosiklet bayileri alıyor bir sürü veriyor herkese üşterisi olsun ya da olmasın..
Festivaler içinde bir yazı yazabilirsin abi. Sen Türkiye'yi geziosun
geçerken söyleyiver bizim içinde:mrgreen:

Motosikleti
Dl650vstorm
en azından yüzde elli daha ucuz olsa..fuara giriş 5 ytl..festivaler için 10 ytl gibi makul fiyatlar olabilir.

Motosikleti
Dl650vstorm
sedat biraderim nere gitsem karşıma çıkar muhalefet eder oldun :mrgreen:
evet fuar 5 ytl olsun...festivaller 10 ytl olsun.. sedat 57 de sinop cezaevine konsun:queen:

arkadaşlar düşündümde fuar ve festivallere giriş ücretsiz olsa olmazmıydı,
zaten içerde yedekparça ve aksesuarlara büyük paralar ödüyoruz,yiyecek ve içieceklerede dışardan 3 misli ödüyoruz etkinliği düznleyenler katılımcı firmalardan yüksek rakamlar taleb ediyor ve alıyorlarda,biz motor tutkunlarıda ülkenin ücra köşelerinden bu etkinliklere katılıyoruz,çoğumuzun cebinde sadece yakıt parası oluyor ve oralara girmek için 40 takla atıyoruz,giriş ücretsiz olsa bu etkinliklere katılım daha yüksek olmazmı,enazından benim şahsi fikrim bukonuda fikirlerinizi alabilirmiyim.

aynen katılıyorum ücretsiz olsa süper olur ve herkez girer tabi bu konu çok tartışılırda ama dediğin dogru abi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar