- Konu Yazar
Formula 1’de 7 şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher dün Kenan’ın da SBK’de kullandığı HANNspree Ten Kate Honda CBR 1000rr‘yi test etti. 39 yaşındaki Schumacher 2006 yılında F1’den ayrılmış ve o zamandan beri motosiklet yarışçısı olarak kariyerine devam ediyordu. HANNspree Ten Kate takım menajeri Ronald ten Kate’ şöyle konuştu. “Normalde sezon sona ermeden birisine takım motosikletlerini kullandırma konusunda biraz tedirginim, ama söz konusu Michael olunca bir istisna yapmaktan mutluluk duydum. Michael CBR1000RR’nin gücüyle başa çıkma konusunda çok başarılıydı ve kendisi gerçekten de çok iyi bir yarışçı.”
Schumacher ise şöyle konuştu: “Profesyonel bir superbike takımının nasıl çalıştığını görmek çok ilginçti. Motosikletin tüm özelliklerini bu kadar kısa bir sürede kavramak zordu. Ayrıca Carlos Checa ile takım arkadaşı olmak da güzeldi. Bay Ten Kate’e bana bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum.”
Kaynak: Motomot
Schumacher ise şöyle konuştu: “Profesyonel bir superbike takımının nasıl çalıştığını görmek çok ilginçti. Motosikletin tüm özelliklerini bu kadar kısa bir sürede kavramak zordu. Ayrıca Carlos Checa ile takım arkadaşı olmak da güzeldi. Bay Ten Kate’e bana bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum.”
Kaynak: Motomot
Moderatör tarafında düzenlendi: