Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tabla ve çanta birlikte geliyor ve motosikletine uymama diye bir şey söz konusun olmaz emin olabilirsin.Ben kendim monte ettim.Zor bir şey değil.
İçine 1 kapalı kask+eldiven+dizlik+yazlık mont sığıyor düzenli yerleştirirseniz.
Digiboy çantadaşım ve motordaşım :)

ben 1-2 takım bile koyuyorum da kappa'nın yan çanta aparatını bulamadık :salut: dolasıyle alamıyorum yan çanta :salut:

arkadaşlar ben ybr me arkaya 3,50 18 56 p lastık taktım biraz yuksek duruyo sizce bi mahsuru olurmu

virajlarda farkeder o lokman :)

hacı şu motora topcase alacagina bi arka lastik al ya görüntü kirliligi yapiyo:queen: ya benim gibi koymayacan resmi yada degiştircen lastigi:queen:

hacı bi arkadaştan aynı lastiği aldım. sakura ama daha dikenleri duruyor üstünde :) kendisi metzeller dublex taktı bende yattım bunun üstüne:)

selam arkadaşlar... çantayı kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim!! bende almayı düşünüyorum...

valla değişiyo aslında illere göre ama neten de alabilirsin:)

Feyizoğlunda şu an 148 YTL.Kredi kartına taksit te yapıyorlar.İmkanın varsa mağazadan pazarlıkla daha ucuza alabilirsin.
Bu arada arkadaşlar bizim motorlara göre tiger-akrapoviç veya benzeri egzoz nasıl bulabilirim?

hacı sen hızlı gidiyon baya:) du bakalım rodaj bi bitin motor alışsın sesi güzelleşsin :) hemen ekzoz diyon :) valla genelde özel yaptırıyorlar sanyilerinde. marka olarak bulunamıyor malesef benim bildiğim :) bulursan haber ver :wiinkk:

arka lastiği değiştirmek istiyorum..yağmurlar başlayınca güven vermemeye başladı...aslında ön de aynı sizce önü değiştermeme gerek varmı?...hangi lastiği takmalayım? vede bu bana tahmini kaça patlar? sonuçta bütçeyi aşamıyoz:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ya ben YBR'mi hatırlıyorum arada. Çok cici makineydi be. Ah ulen ah...
Para olcak aslında bendekinin yanına bi tane YBR çekerdim valla.

Ya ben YBR'mi hatırlıyorum arada. Çok cici makineydi be. Ah ulen ah...
Para olcak aslında bendekinin yanına bi tane YBR çekerdim valla.

abi ben senin motorun ekzozuna hasta olmuştum en çok :) çok tatlı görüntüsü vardı :)

arkadaşlar, bugün osram H4 taktım ama her ne kadar öne eğsem de farı karşımdakınin göz almasını engelleyemedim ? arabayla denedik olmuyor. ne yapmalıyız ? :)

abi ben senin motorun ekzozuna hasta olmuştum en çok :) çok tatlı görüntüsü vardı :)

arkadaşlar, bugün osram H4 taktım ama her ne kadar öne eğsem de farı karşımdakınin göz almasını engelleyemedim ? arabayla denedik olmuyor. ne yapmalıyız ? :)

hacı bu gün rialliden siparişlerimi verdim aksesuar yapacam ybrme:) bi jant şeridi...ybr elcikleri özel yapim:piridyum buji:queen: ön balata yedek olarak aliyorum+ bide file siparişi verdim hafta sonlari baliga gitmek için:queen: toplam 25 ytl....+5 ytl de kargo

hacı bu gün rialliden siparişlerimi verdim aksesuar yapacam ybrme:) bi jant şeridi...ybr elcikleri özel yapim:piridyum buji:queen: ön balata yedek olarak aliyorum+ bide file siparişi verdim hafta sonlari baliga gitmek için:queen: toplam 25 ytl....+5 ytl de kargo

hayırlı olsun sedat'ım :) geldiğinde fotoğraflarını eklersen sevinirim :):wiinkk::cat:

ben sana msnden yollayim abi sen foruma koy ben bilmiyorum kahretsin:p:mrgreen:

Haha sen de balıga gitmek için nevale mi topluyosun hacii :queen:

Ben de bugun topcase mi istanbuldan aldım bekledigim gibi çıkmadı,hurdamış birazz :farao: telefonda baglayıp ist'e gelmeden önce başka birisi almasın diye arkadaşıma aldırmıştım, o da güzel demişti ona güvenip aldım ama bugün görünce cok büyük hata yaptıgımı anladım
Siz siz olun görmeden hiçbirşey almayın :):):)

Top casenin tablayı baglamak için cıvataları yokmuş,Bugun kadıköyde kappanın distribütörüyüz diyen adamlarda bu cıvatalardan bulamadım :)
İstanbul da bu cıvatalardan bulabilir miyim acep
İstanbul'u bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

merhaba arkadaşlar
1400 kmdeki ybr'm genellikle 6000 devrin üstünde hızlanırken kesiklik yapıyor (dik yokuş çıkarken daha fazla oluyor), önce debriyajdan şüphelendim ama o anlarda devir saatine baktığımda bir dalgalanma olmuyor. Diğer seçenekler hava filtresi, buji, depo havalandırması olabilir gibi geliyor. Başka fikri olan var mı?

Birde şu an üstünde tubless cheng shen kastikler var, kış için çabuk ısınan daha dişli (kar fln için) astik tavsiyeniz var mı?

merhaba arkadaşlar
1400 kmdeki ybr'm genellikle 6000 devrin üstünde hızlanırken kesiklik yapıyor (dik yokuş çıkarken daha fazla oluyor), önce debriyajdan şüphelendim ama o anlarda devir saatine baktığımda bir dalgalanma olmuyor. Diğer seçenekler hava filtresi, buji, depo havalandırması olabilir gibi geliyor. Başka fikri olan var mı?

Birde şu an üstünde tubless cheng shen kastikler var, kış için çabuk ısınan daha dişli (kar fln için) astik tavsiyeniz var mı?

Karbüratörde pislik yada ayarsızlık olabilir kontrol ettirmelisin bence.Ben IRC lastik kullanıyorum fiyat-performans olarak memnunum fakat ; kar'da dişli lastikten başkası yürümez ztn :) Onun adına sana tavsiye edeceğim bişi yok.

Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

Ben 2 hafta önce 0 km. ybr 125 city aldım.:cat: Şu anda 750km.de. Yaklaşık 550km'de iken bir gün yokuş aşağı iniyordum 70'le, dedim boşa alayımda titreşimsiz ineyim hem motor rahatlasın-hataymış biliyorum- sıktım debriyajı ayağımla vitesle oynuyorum ve 1e kadar indirdim. Tam bu sırada debriyaj manetini sonuna kadar sıkmış olmama rağmen motor kendi kendine vitese geçti!:cyclopsan Ben hemen frende yaptım ama tabi70'le birinci vitese geçince motor bayağı bir öne yığıldı ve bağırdı. Daha sonra tekrar hareket ettiğimde deb. manetini tam sıksamda motorun yarım debriyaj yaptığını farkettim. Gittiğim servis deb. teli uzamış dedi. Teli sıktı ve deb.ın yarım basma hadisesi çözüldü. Fakat şimdide motor durunca vitesi 1'e alırken çok zorlanıyorum. Bazen takılıyor geçmiyor. 2'e geçirirkende zoruyor ama 1 kadar değil. Öte yandan, motor hareket halinde iken sorun yok. Hadise durunca oluyor. Sizce şanzımanda sorun olabilirmi? Çünkü öyle ise başım ciddi dertte sanırım:pr: Bu yüzden artık ışıklarda şerit ortasında duramıyorum, çünkü yeşille beraber kalkıp kalmayacağımı bilmiyorum.

normal şartlarda zaten cup modellerde bile o hızla giderken aniden vites çekmek ciddi zararlar verebiliyor.:) senin de 70le giderken benzinden tasarruf etmek nedeniyle sanırım debriyaj sıkman da hataydı :)öyleki takla bile attırabilirdi sana motor. :) 1 viteste biz max 42km/s yapıyoruz zaten :) düşün artık :) o debriyaj teli uzaması değildir. debriyaj teli direk kopar :) şanzumanında sorun oluşmuştur bence. baktırmalısın :)

Egzost

Feyizoğlunda şu an 148 YTL.Kredi kartına taksit te yapıyorlar.İmkanın varsa mağazadan pazarlıkla daha ucuza alabilirsin.
Bu arada arkadaşlar bizim motorlara göre tiger-akrapoviç veya benzeri egzoz nasıl bulabilirim?

Dostum Sahibinden de Tum YBR leri Aratınca Cıkmıstı Bir Ilan Yeni Ikinci El Alan Biri Orjinalle Degistirmek Istıyordu Bi Bakarsan Bulursun Sanırım :cat:

ışıklarda durduğun zaman 1 e geçmiosa motor azcık geri veya ileri it motoru direk geçer bendede oluyo 2008 yuvarlak kafa var bende arada oluyo öle yapıyom direk geçio sanırım genel bi sorun..gerçi tek sorunumuz o olsa gene ii :p

2006 model 2008 trafik cikisli

Herkese merhaba;

Cok severek bindigim YBR mi bir ust sinifa gececegimden satiyorum.
Sahibinden.com da ilanimi bulabilirsiniz.
3600km bakimlari gereginden fazla yapilmis gri renk cok temiz.
2600 ytl en son cantalariyle beraber 2700ytl.

Izmir Kahramanlardaki bayinin umursamaz kaba tavirlarindan dolayi ben de Urla bayisinden satin almistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar