Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeş yalova moto fest. e gittiğimiz zaman orda bi stand vardı aksesuar orda 80€ orj innova performans beyin vardır ambalajında alıcaktım orj bozmak istemedim ama onu takınca 3. vitesde 120 4. 140 rahat görüyormuş aslında bazılarına inat almak lazım ki yaksınlar cbf 150 lirini zaten yakıyor çoğu:queen:

standart beyinle bile cbf 150 yanına yaklaşamıyor innovanın bende vardı 13000 km kullanıp sattım satmasam yakacaktım zaten...bi link vs bulabilirsen bakarmısın?beyinin performansı çok iyiymiş..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
standart beyinle bile cbf 150 yanına yaklaşamıyor innovanın bende vardı 13000 km kullanıp sattım satmasam yakacaktım zaten...bi link vs bulabilirsen bakarmısın?beyinin performansı çok iyiymiş..

link yok ama yalova topiğinden organizasyonu düzenleyen arkadaşlara ulaşırsan sanırım istanbulda bi firmanın standıydı söylemişlerdi ama unuttum çok güzel ürünler vardı

link yok ama yalova topiğinden organizasyonu düzenleyen arkadaşlara ulaşırsan sanırım istanbulda bi firmanın standıydı söylemişlerdi ama unuttum çok güzel ürünler vardı

ben şu an bakıyorum bi yandanda garantiyi düşünüyorum bu beyni takarsak motor garantiden büyük ihtimal çıkar....:pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar msn de innova için bi bölüm açıcam beni eklerseniz o bölüme sizleri ekliyip adını innova koyacağım soracaklarımız olabilir

[email protected]

Merhaba arkadaşlar..
malum.. Honda innova'nın yenisi artık gelmiyor.. motor da vazgeçilecek motor değil. Hele bi injeksiyonlusu gelmiş olsa kullanmaya doyulmaz ama Honda dağıtıcısı kelek yapıyor. Acaba diyorum honda türkiye cub motoru tamamen kaldırdı mı? yoksa önümüzdeki sene yani 2009da süpriz yapabilir mi?
Yaparsa motosiklet firmaları yeni sene modellerini ne zaman piyasaya çıkarıyor bileniniz duyanınız var mı?
saygılar..

arkadaşım merhaba
inşallah çıkarır çıkarırsa bende almayı düşünüyorum
HONDA bu belli olmaz:)

Honda da tüm motorlarını kaldırıyor.Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar:silent:

yahu bu lastik kenarları varya beyaz onlardan bi tane alacam kafaya koydum..!!

valla bence honda pusuya yattı bombayı patlatacak bikaç modelle savaş öncesi sessizlik gibi cbf 125 çok hoşuma gitti ama innovamı satmam enjeksiyonlu bile gelse olmaz......satmam..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Innova parçalanana kadar durmak yok yola devam..:)

Parçalanacağıda yok .. :p

innovada son durum gerçi kimse yazmıyor innova sahibi çok az ama ben genede topiği canlı tutmaya çalısıcam, 12 ytl yakıt 160 km şehir içi dısı karma kullanımla elde ettiğim değer su ana kadar çıkan tek sorun akü garantiden halledildi 5000 bakım ücreti 40 ytl 20/50 yağ ve mekanik işcilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar