TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm

arkadaşlar bende yaklaşık 4-5 aydır TVS apache kullanıyorum ikinci eli 2000 ytl'ye aldım daha önce honda titan YAMAHA RX115 ve kısa bir sürede YAMAHA ybr kullandım ama böyle motor görmedim gerçekten mükemmel bir motor yani bana göre sınıfının en iyisi o ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki. kazada geçirdim park halindeyken traktör çarpmıştı ve yaklaşık 4 metre duvar ile traktör arasında sürüklendi ve sadece direksiyon eyrildi fren debriyaj kolları aynalar falan kırıldı ama yedek parçası çok pahalı onu biliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yedek parçası pahalı deyince kimse inanmadı..:pr:

Sanki her hafta bir parçası değişecek gibi yaklaşmayın arkadaşlar. Çin çan çor değil ki bu 2 haftada bir akü , ayda bir buji değişsin .

Apache iyi güzel ama TVS'nin Honda gibi fiyat çekmesini anlamadım..:)sonuçta TVS ne olursa olsun Honda gibi olamaz..

Apache iyi güzel ama TVS'nin Honda gibi fiyat çekmesini anlamadım..:)sonuçta TVS ne olursa olsun Honda gibi olamaz..

hacı ilk kez sana katiliyorum ya:p:)

Ben yedek parçası pahalı deyince kimse inanmadı..:pr:

hacı dün burda biri diyorki ybrden daha ucuz diye ben ondan fiyat lisetesini falan koymasini rica ettim arkadastan görsünler diye.... ama arkadaslar hala dedigim dedik diyorlar o başka bizim apacheye camur attigimiz yok kötü bişey demedik parcasi pahali diyoruz hondaya dedigimiz gibi:cherry::cherry:

Pahalı olması vergilerdendir. TVS yi suçlamayalım hemen

ybr o vergilerden muafmi hacı bütün vergier apache üzerine mi dönüyor:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
muratcan7 ;

Dostum Honda isterse Patagomya'da üretilsin Honda'dır..:)

Ne Bmw Ne de Ducati Honda gibi olamaz..:wiinkk:

1-Honda
2-Yamaha
3-Vs..

Kalite & fiyat oranına bakıyorum ben. TVS kendini kanıtlamaya çalışan bir firma. Hindistandada köklü bir firma. Kendi kalitesine güvenip pazar elde etmeye çalışıyorlar. Sizde kalkıp honda yamaha vb. olamaz diyorsunuz.

Bakalım ne yapacak adamlar. Yavaş yavaş tutunmaya başlıyorlar.

Bana açıkçası şu Honda & Yamaha gibi olamaz lafları biraz komik geliyor :)

Arkadaşlar, niye Honda veya Yamaha gibi olamıyor başka motorlar ?

Honda ve Yamaha' da ilk piyasaya çıktıklarında emin olun onlar için de

"X" ler gibi olamazlar demişlerdir herhalde :)

Honda ve Yamaha'nın Türkiye ve motorsiklet piyasasına önceden girmiş olmaları onları erişilmez yapmaz.

Honda veya Yamaha ne kadar kaliteli mal üretebiliyorsa, bu standarda ulaşmak isteyen herhangi başka bir firmada

"O standarda erişebilir veya hatta isterse o standardı geçebilir"

Hiçbiri parçalarını bulunmaz hint kumaşından üretmiyor ;)

Şimdi bir de şöyle düşünün,

a) TVS'nin Yamaha'dan önce Türkiye pazarına girdiğini varsayın,
b) Yamaha'nın da TVS gibi sonradan girdiğini düşünün,

O zaman kuracağınız cümle bu mantıkla aynı şu şekilde olurdu,

Yamaha, TVS gibi olamaz !

Sonuçta, TVS pazara yeni girmiş bir araç sayılır ama bu Honda veya Yamaha gibi olamayacakları manasına gelmez.

Zaman içerisinde satış ve servis ağları genişledikçe çok daha fazla tutulan makineler olacaklarından eminim.

Şu anda özellikle İstanbul'da çok fazla sayıda TVS görebilirsiniz yollarda, diğer iller de zamanla bu başarıyı yakalayacaktır.

İyi forumlar...

DİKMeN arkadaşım ben sana sonuna kadar hak veriyorum yazdıkların çok doğru bu arada TVS HONDA gibi olamaz diyen arkdaşlarda apache'yi vede cbf150'yi karşılaştırsınlar bence apache marka hariç her yönden daha iyi hem TVS SUZUKİ'nin yıllarca alt motor larını imal etmiş yani ii bir marka bence,

honda sadece marka adı altında üstün yoksa ben niye gidip para sıkıntımda yokken tvs aldım?kactane ustaya sordum yamahanın en büyük showrumunda amca oglum müdür o bile tvs al dedi cbf cibde üretiliyo yamahada cinde üretiyo motorları bu zaten beni soguttu hindistanı falan bilmem ben motora bindigimde anlıyorum kaliteyi yan yana koyun motorları kıyaslayın bi

hacı ilk kez sana katiliyorum ya:p:)

hacı dün burda biri diyorki ybrden daha ucuz diye ben ondan fiyat lisetesini falan koymasini rica ettim arkadastan görsünler diye.... ama arkadaslar hala dedigim dedik diyorlar o başka bizim apacheye camur attigimiz yok kötü bişey demedik parcasi pahali diyoruz hondaya dedigimiz gibi:cherry::cherry:

ybr o vergilerden muafmi hacı bütün vergier apache üzerine mi dönüyor:queen::queen::queen:

sedat kanki sen ybr cisin ama tvs ye hayransın dimi! dün motorumu park ediyorum bi güvenlik geldi motorumdan gözünü ayırmıyo kac lira fln dedi konustuk dedim sende motor var mı?var dedi cbf150 var fln dedi.bu motor bi kere farklı cezvediyo degişik yani.
2 dezavantajı var biri vibrasyonu digeri artıcı ile motor kullananlar için biraz ufak motor

Son düzenleme:
TVS çok köklü bir firma ise neden vibrasyon olayı söz konusu ?

Sizde biliyorsunuz ki Yamaha-Honda'da böyle bir problem yok !

Merhaba
2004 model tvsf2 fierro motorumvar
ve şuanda 30.000 civarında
aldıgımdan beri cok yogun bir şekilde kullanmaktayım. ASslında 2. el aldım.
Aldıgımdan bu yana kuşadası bodrum arasını defalarca sorunsuz gittim geldim
bir defada kuşadası antalya arasını sahiden ve korkuteli tarafından gittim geldim. Bu yolculuktan sonra motoruma dahada hayran oldum. almak isteyen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Honda ve yamahadan daha sorunsuz ve güzel bir motor. hindistan ana firması bile her türlü probleminize yardımcı olmaya çalışıyor.
evet yedek parcası pahalı ama uzun süre dayanıklı olması bu pahalılıgı örtüyor.
yeni modelininde türkiyeye gelmesini bekliyorum.
Herkese iyi sürüşler

Merhaba
2004 model tvsf2 fierro motorumvar
ve şuanda 30.000 civarında
aldıgımdan beri cok yogun bir şekilde kullanmaktayım. ASslında 2. el aldım.
Aldıgımdan bu yana kuşadası bodrum arasını defalarca sorunsuz gittim geldim
bir defada kuşadası antalya arasını sahiden ve korkuteli tarafından gittim geldim. Bu yolculuktan sonra motoruma dahada hayran oldum. almak isteyen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Honda ve yamahadan daha sorunsuz ve güzel bir motor. hindistan ana firması bile her türlü probleminize yardımcı olmaya çalışıyor.
evet yedek parcası pahalı ama uzun süre dayanıklı olması bu pahalılıgı örtüyor.
yeni modelininde türkiyeye gelmesini bekliyorum.
Herkese iyi sürüşler

işte arkadaslar gördügünüz gibi bi tvs kullanici parca fiyatinin pahali oldugunu kendisi kabul etmiş tebrik ediyorumm....:p:):) hacı keşke honda ve yamahadan daha sorunsuz demeseydin ya motorumdan şüpelenmeye başladim şimdi:salut::silent::p:):queen:

..yaw SEDAT _57 sen ybr ci değilmisin kardesim ne işin var bizim topikte ? ulen görmeyim bi daha kırarım kafanı hee ajan provakatör seni :cherry:

..yaw SEDAT _57 sen ybr ci değilmisin kardesim ne işin var bizim topikte ? ulen görmeyim bi daha kırarım kafanı hee ajan provakatör seni :cherry:

abi ybrden ucuz diyo arkadaslarda(parcalarini) ben onu aydinlatmaya çalişıyorum yoksa apacheyle bi alip veremedigim yok severim kendisini:p:)

Benım komsum gecenlerde Apache ile kaza yaptı onden far depo gosterge bı kac bısı daha kırıldı 750 civarı tuttu... Cidden cıddı bır mıktarr... Yınede cok guzel ve dayanıklı bır motor ancak Hİndistanda uretım olmasına ragmen bu kadar pahalı yedek parcada ne oluyor.... Honda özentisi olmasınlar...

soracağınız muhtemel soruları baştan yanıtlayıp yorumumu yapayım;
1 Türkiye'de yaşıyorum
2 parayı zor koşullarda kazanıyorum
3 şu an 24 yaşındayım 9 yaşından beridir motosikletçilerin arasındayım ve şu saydığın kırılan far depo gosterge ve bır kac şey daha 750 ytl hiç bişey değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar