İstanbul-Mersin Bayram Ziyareti

selam arkadaşlar
bayram tatili dolayısı ile cumartesi sabahı İstanbul'dan yola çıkıyoruz. Hedef Mersin toplam 980 km. 500 km üzerine ilk kez çıkıyorum. çevremdeki herkes benim delirdiğimi düşünüyor.(Aslında motoru aldığım günden bu yana deli diyorlar ama boş verin)
Güzergah:
- Cumartesi sabahı saat 07:00 istanbul gişelerden hareket
- 10:00-10:30 arası Bolu'ya varış (tahmini 262 km) 30 dk motorları ve kendimizi dinlendiriyoruz.
- 10:30-11:00 arası yola tekrar koyup 13:00 gibi Ankara'ya giriyoruz (tahmini 192 km)
- 13:30 gibi Ankara'dan hareket ediyoruz
- 15:30 gibi Aksaray'da mola veriyoruz (30 dk) (tahmini 225 km)
- 16:00 gibi Aksaray'dan hareket ediyoruz
- 18:00 gibi Pozantı gişeler (tahmini 140 km) 30 dk dinlenme
- 20:30 gibi güzel memleketim Mersin (tahmini 120 km)
güzergah üzerinde olupta bana eşlik etmek isteyen tüm Mt'li arkadaşları bu gezide beni yalnız bırakmamaları için keyifli bir yolculuğa davet ediyorum.

Gelmek isteyen arkadaşlar için
Tel: 0505 311 85 60
0535 583 78 04
Not: süreler ve km'ler tahminidir. Güzel bir yer bulursak kafamıza göre takılacağız.

Son düzenleme:
Kazasız, sorunsuz, keyifli bir sürüş olur inşallah.Saygılarımla.:cat:

abicim hayırlı yolculuklar, fakat bişiler eklemek isterim, cumartesi günü yağışlı görünüyor çoğu yer bu 1, birde ankara aksaray arasını hız sınırları içersinde gidersen 2 saate alamassın, minumum 2 buçuk saat sürer, aksaraydan pozantı yolunda ulukışla taraflarına çok dikkat et, kamyon çok yol tek şerit, zaten mersinli olduğun için sende biliyorsundur, yollar biraz hırpalanmış durumda özellikle mersine gidiş bölümü, tırtırlı bölüm çok aman dikkat,
sonuçta hayırlı yolculuklar, ben size ankaradan eşlik etmek isterdim ama bende alanyaya doğru gidicem yüksek ihtimal, kazasız belasız gitmeniz dileğiyle,
not : cmts günü yola çıkan çok olur, maksimum dikkat.
iyi yolculuklar...

Kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum motorum seninki kadar güçlü olsa hiç düşünmeden gelirdim çünkü bende cumartesi sabah Mersin-Silifke ye bayram için gidiyorum ama malesef arabayla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mersin mt ye yazın abi gelince tanışmak isterim:rendeer:

Ben de Mersin'liyim içimde de Mersin'e motosikletle gitme özlemi var ama ancak ilkbahar aylarında yaparım herhalde. Keşke şimdi fırsatım olsaydı da hazır giden varken yolarkadaşı olsaydım... İyi yolculuklar diliyorum kazasız belasız gidip dönün...

demek çıkıyosunuz yola :)
şimdiden kazasız belasız yolculuklar dilerim. bayram tatili yüzünden yollar fazla kalabalık olucaktır aman dikkat edin dilaver....
gittiğiniz gördüğünüz yerlerde bol bol resim çekin... iyi eglenin.... çabuk dönün...
başka? sanırım bu kadar :) heee bide yolda mola verdiğinizde filan arayın iyiyiz deyin :) anlaştık mı? :wiinkk:

cadı şu ayferi bir arada cesaretlendir

kız biraz hızlansam başlıyor başımın etini yemeye

Son düzenleme:
Üstadım hayırlı yolculuklar bende gelecek sene bir karadeniz ziyareti düşünüyorum.. Nasip belki bana eşlik edecek arkadaşlar bile olabilir... :)

slmlar... 16/07/2007 tarihinde ben o yolu tek başıma gittim geldim... motorunuzun bakımınızı yaptırdırsaynız, lastik havalarını kontrol ettirdiyseniz, yanınıza yeteri kadar para bulunuyorsanız ve en önemlisi o yol müziksiz geçmez (tarzınız nedir bilmiyorum ama özellikle rock tavsiye ederim gaza gelme açısından) mp3 player hazırsa yola çıkmak için bir engel yok... bu arada sabah 7 de çıkacak olursanız tam öğle sıcağında konya ovasında olacaksınız bende biraz daha erkene alın derim. ben istte gelirken lastikler balon yaptı istanbulda değiştirmek zorunda kaldım... hayırlı yolculuklar size... mersinde saygılar...

dilaver sende varyaaaa :) ayfer zaten yeterince cesur sende azıcık yavaş gidersen sorun kalamaz :bounce:
sen ayferi yat için ikna edebildin mi? :p

yat için ikna turlarına başladım 2 yıl sürmez ikna ederim

Ben de Mersin'liyim içimde de Mersin'e motosikletle gitme özlemi var ama ancak ilkbahar aylarında yaparım herhalde. Keşke şimdi fırsatım olsaydı da hazır giden varken yolarkadaşı olsaydım... İyi yolculuklar diliyorum kazasız belasız gidip dönün...

bir dahaki sefere

Üstadım hayırlı yolculuklar bende gelecek sene bir karadeniz ziyareti düşünüyorum.. Nasip belki bana eşlik edecek arkadaşlar bile olabilir... :)

biz yazın ege ve akdeniz düşünüyoruz kısmet olursa

Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sürüşler:rendeer:

teşekkürler

slmlar... 16/07/2007 tarihinde ben o yolu tek başıma gittim geldim... motorunuzun bakımınızı yaptırdırsaynız, lastik havalarını kontrol ettirdiyseniz, yanınıza yeteri kadar para bulunuyorsanız ve en önemlisi o yol müziksiz geçmez (tarzınız nedir bilmiyorum ama özellikle rock tavsiye ederim gaza gelme açısından) mp3 player hazırsa yola çıkmak için bir engel yok... bu arada sabah 7 de çıkacak olursanız tam öğle sıcağında konya ovasında olacaksınız bende biraz daha erkene alın derim. ben istte gelirken lastikler balon yaptı istanbulda değiştirmek zorunda kaldım... hayırlı yolculuklar size... mersinde saygılar...

önerilerin için teşekkürler

Son düzenleme:
bu yaz ilk defa gittim Mersin'e(otobüsle) ve çok beğendim inş. artık her yaz gideceğim ve inş. motorumu değiştireyim yeni motorumla gitcem hayırlı yolculuklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar