TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

140YTL ile yaptığın yol kaç km acaba?

Valla açıkçası kilometre saatine bakmak yerine sayacı sıfırlayarak yola çıkmıştım ve benzincinin birinde hadleri olmayan şeylere burnunu sokan benzincilerden birisi sayacı sıfırladığı için net birşey söyleyemeyeceğim ama 1500 km'den çok olduğunu net söyleyebilirim.

Zaten rota planlayacısından Bulunduğum nokta ile İzmir merkez arası 462 km olarak hesaplanıyor.

Sadece oraya kadar gitmiş olsam 924 km yol yapmış olurum. fakat İzmir merkeze 100 km olan bir mesafede konakladım ve oradan çeşme, kuşadası vs.vs. yerlere gidip geldik. Yani 1500'ü zaten basit hesapla bile geçmişimdir :)

(Yolda, ıvır zıvır yerlere de girip çıktık, ayvalık, ezine vs.vs. Bir hafta süresince orada kaldık)

Benzincilere zaten uyuz oluyorum. Kartla ödemek için içeri giderken, kapağı kapatmaya uğraşmayın diye tembihlediğim halde illa kapatmaya çalışıyorlar. Birgün acayip şekilde ters sokmaya çalışıp kapağı sıkıştırmışlardı zor çıkarttım :queen:

Artık ödeme için içeri giderken kapağı da yanıma alıyorum :bounce:

benzini 3.30 dan hesaplarsak 42.42 lt yapıyor
1500 e bölelim 1500/42.42 =35.36

yakıtı firmanın belirlediği standart ve yüklü olduğu halde ;)
işte TVS bilgiler için teşekkür ederim
şehir içi de var bunun içinde şehir içinde fazla yakar diye düşünerek söylüyorum bence çok iyi

..aramıza hoşgeldin sevgili arkadaşım dikmen verdiğin faydalı bilgiler içinde şahsım adına çok tşk ederim .gezi resimlerini acilen topiğe eklemeni istiyorum..apachende hayırlı uğurlu olsun,güle güle bin..:cat:

bende 3 gün fln oldu apachi aldım motorda bekledigimden fazlasını buldum müthiş bişi ya ama 2 kişi rahatsız ediyo birde çok önü kalkıyo motorun 2 kişi yokuşta durmaktan korkuyom kalkışta kafa dikip taklaya gelmiyim diye daha 4000km de motorum dün derby 125 junlin 250 bide honda cg otobanda hız denemesi yaptık derby mütiş gidiyo tabi onu gecmeyi düşünmedim bile cünkü 165km yi vuruyo 125 lik motor ben 130 u görünce korktum gaz kestim alışim hele iyice basarız ya arkadaşlar ben motoru durdururken sorun yaşıyorum durmuyo resmen frenliyorum fln tırt kırmızı ışıklarda yaya şeridinde durabiliyom konprosör yapmazsam cıx durmuyo ama iyiki cbf degilde bunu almışım çok sefiom motorumu

bende 3 gün fln oldu apachi aldım motorda bekledigimden fazlasını buldum müthiş bişi ya ama 2 kişi rahatsız ediyo birde çok önü kalkıyo motorun 2 kişi yokuşta durmaktan korkuyom kalkışta kafa dikip taklaya gelmiyim diye daha 4000km de motorum dün derby 125 junlin 250 bide honda cg otobanda hız denemesi yaptık derby mütiş gidiyo tabi onu gecmeyi düşünmedim bile cünkü 165km yi vuruyo 125 lik motor ben 130 u görünce korktum gaz kestim alışim hele iyice basarız ya arkadaşlar ben motoru durdururken sorun yaşıyorum durmuyo resmen frenliyorum fln tırt kırmızı ışıklarda yaya şeridinde durabiliyom konprosör yapmazsam cıx durmuyo ama iyiki cbf degilde bunu almışım çok sefiom motorumu

balatalara baktırdınmı hocam ömrü dolmuş olabilir kalitesiz ise bozulmuştur fren önemli bir konu bir baktır:cat: motorla o kadar haşır neşir değilim ama fren sistemi hidrolik ise sistemde hava vardır böyle olunca sıkıştırma olmaz pompalayarak durdurabilirsin:cat: ben motorcuyum ama oto tamircisiyim o yüzden motorsikletlerle ilgili sana yardımım bu kadar olur

evet arkadaşlar forumu baştan sona okudum her iletisine kadar motorun tasarımı çok hoşuma gitti 600 adet mesaj yazılmış ve içinden 1 tane bile motorumdan memnun değlim keşke almasaydım diyen brine raslamadım şuana kadar ybr ve cbf bakıyodum ama bu saat itibariyle kararım değişmiştir ikinci motorum kesinlikle tvs apache olucak :cat: yorum yapan herkeze tek tek teşekkür ediyorum sagılar :rendeer:

evet arkadaşlar forumu baştan sona okudum her iletisine kadar motorun tasarımı çok hoşuma gitti 600 adet mesaj yazılmış ve içinden 1 tane bile motorumdan memnun değlim keşke almasaydım diyen brine raslamadım şuana kadar ybr ve cbf bakıyodum ama bu saat itibariyle kararım değişmiştir ikinci motorum kesinlikle tvs apache olucak :cat: yorum yapan herkeze tek tek teşekkür ediyorum sagılar :rendeer:

mrsago kardes bu motor öle bişiki dediğin kelimeyi aklının ucuna bile getirmiyor ha nezaman dersin o kelimeyi bu katagoriden sıkılıpta 600 ve üzeri motora geçmek istersen eywallah genede motoru kötülemessin en iisini yapmısım dersin :wiinkk: yeni alacak olan arkadaslara simdiden tekrar hayırlı olsun :cat:

..aramıza hoşgeldin sevgili arkadaşım dikmen verdiğin faydalı bilgiler içinde şahsım adına çok tşk ederim .gezi resimlerini acilen topiğe eklemeni istiyorum..apachende hayırlı uğurlu olsun,güle güle bin..:cat:

Çok resim çekmedik (1 Motor, 2 kişi olduğumuzdan açıkçası nadir aklımıza geldi :pr: )

Ama olanlardan kayda değerleri ekleyeyim. (Sony Ericsson W810i ile çekildi hepsi)

Giderken Tekirdağ - Çanakkale üzerinden gittik ve bu esnada sahilden gideriz daha iyi olur diye orman yoluna girme hatasında bulunduk ama manzara girdiğimize değdi. 2 nci fotodan sanırım gittiğimiz yol hakkında bilgi alınabilir (2 tane foto koyuyorum yeter sanırım :) )

İzmir, Şaşal civarlarında çıkan büyük orman yangını esnasında gökyüzünün durumu. Akşamüstü çıktığı için ancak başlarını görebildik. 1 Gün önce yangının çıktığı yerden geçmiştik.

Kuşadasının arkada tarafındaki adacıktan ve Kuşadasındaki kalenin içindeki balina iskeleti

Yaban Arıları :queen:

Burası neresi tam olarak hatırlamıyorum ama arka çantanın üstünde başka çanta olmadığından dolayı, ya kuşadasına, ya da çeşmeye gittiğimiz zamanlardan birinde çekmiş olmamız lazım :queen:

Bu alakasız ama Kıyıköy - Aya Nikola Manastırı (Dizlikleri yürürken çıkarmayınca böyle şaftı kayıyor :p )

Kıyıköy

Kıyıköy dalgaları (Dalganın arasında kafası görünen vatandaş benim :queen:

Maalesef elimde olan bunlar. Zaten Mayısta aldım motoru, bu yaz için sanırım gezebileceğim kadar gezdim sayılır :)

Son düzenleme:
Sametrix maşşallah motorun halen 0 km gibi çok ii bakmışın :cat: yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun diyelim yerine ne almayı düşünüyosun ?

sağol kardeş ufak tefek çizikleri var ama genelde garajda tuttugumdan temiz duruyor 600 cc lik bir makine düşünüyorum apacheden memnun olmadıgımdan değil sadece merak:)

arkadaşlar merhaba. Kış aylarının yaklaşması ve yağışlı havalar dolayısı ile lastiklerimi değiştirmeye kara verdim. Metzeller mt65 ön ve arka lastik alıcam ama henüz almadım. Sizin fikrinizi de sormak istedim. Bide far ampulünü beyaz yapmak istiyorum ama bi çok yere sormama rağmen 35/35 h4 beyaz ampul bulamadım. Yüzksek wolt ampuller randuman vermiyo :S
Nerden bulabilirim beyaz ampul :S

Bende 4 günde bitirdim topiği. TVS apache hakkında gayet olumlu düşüncelerim oldu. Konuyu açan her kimse teşekkürler :cat:

Ybr düşünüyordun bir zamanlar??? Tvs'de karar kılmışsın...Tvs'de iyi motordur. yedek parçasda Yamaha'dan hesaplı...

hocam parca fiyalarini karşilaştirip örnek verirseniz alacak arkadaslar için daha iyi olur....

öyle apache parcasi ucuzdur diyip kaçmayla olmaz bu işler:queen:

Son düzenleme:
YBR düşünüyordum. Üzerine bindim ama aradığım şeyi vermedi bana. CBF 'ye baktım ama onunda parçalarının çok pahalı olduğu göstergelerin problemli vb. kronik sorunları olduğunu okuyunca ondanda vazgeçtim. Zaten tipsizdi CBF :)

TVS Apache düşünüyorum şu an. Cygnus'umu satılığa çıkarttım. Satınca hemen almak istiyorum. Fiyatlar düşer umarım biraz.

Yedek parça olayı , gücü ve tasarımı beni cezbetti zaten. Geçen gün hayatımda ilk kez vitesli motosiklet kullandım . Kanuni windy 125 . Ve 1200 km'lik scooter tecrübesinden sonra motosiklet kullandığımı hissettim .

TVS APACHE ile kötü birşey duymadım. Titreşim var diyorlar. Kanuni windy'ye bekli 5 dakika bindim sol elim uyuştu titreşimden. Vitesler garç gurç geçiyor :) ama yinede büyük zevk aldım vitesliden.

Şimdi hangi vitesliye binersem süper olacak benim için :) Umarım apache olur bu

hocam parca fiyalarini karşilaştirip örnek verirseniz alacak arkadaslar için daha iyi olur....

öyle apache parcasi ucuzdur diyip kaçmayla olmaz bu işler:queen:

Sonuçta motosiklet kullanıyoruz. Gerekirse parçalarını değişitreceğiz. Babam FZ6 fazer almayı düşünüyor 2009 da. Onun parça fiyatlarına hiç bakmadım :queen:

Zaten apache okuduğum kadarıyla kronik bir hastalığı olmayan motosiklet. Gösterge ışıkları patlıyormuş. O da ne kadar olacak yani. 2009 kasalarda o sorunda düzeltilmiştir belki. Titreşim sorunuda kalkmıştır umarım

Tvs Türkiye sitesine gir bak..:cat:

Kmyco kullanıyorsun yinede apache hakkında kötü şeyler söylemiyorsun :) CK 125 sahibi arkadaşlar önceki sayfalarda demediklerini bırakmamışlarda.

Herkesin motoru kendisine güzel görünür veya komşunun tavuğu komşuya kaz görünür bilemeyeceğim :queen:

Son düzenleme:
arkadaslar o sitedeki fiyat listesini hangi babayigit koycak buraya ben ugrastim yapamadim:p hem fiyatlari karşilaştiriirz hem arkadaslar ve ben bilgilenmiş oluruz:)

Ybr ve apache 'yi karşılaştırıyorsun sanırım, öyle değil mi?? Ybr'nin yedek parça fiyatlarını pek bilmiyorum ama Cygnus'un yedek parçası bayağı pahalıydı. Yalnız yedek parça kalitesi oldukça iyiydi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar