Kawasaki Ninja 250R - Bursa Otobanı On-Board Kamera Testi

hacı 180 e kadar yolu var diyonda izledigiklerime göre bu motorda 140 tan sonrasi boş...

ben gördüm diyorsam 180-185 görmüşümdür, işim gücüm yok buraya havadan hızlar sıkmaya gelmiyorum.

Motor su anda 160'tan sonra nedense çok zorlanıyor, belki bakımı geldiğinden belki benzin değiştirdiğimden bilemiyorum. Ben 185 gördüğümde motor 2000km civarındaydı, şimdi ise 5700'de, ayrıca geçen ay 1 hafta boyunce 10.000 deviri geçmeme gibi bir sorunda çıkardı.

Neler döndüğünü bilmiyorum ama 185 görme şansın olursa bundan sonra emin olun kamera açıkken olur :cat:

abi sunları googleye yukle delırcem ızleyemıyorum yaa yasaklı bu sıte benım dukkanda kaldıramıyorum yasagı meraktan ölecem :D

abi sunları googleye yukle delırcem ızleyemıyorum yaa yasaklı bu sıte benım dukkanda kaldıramıyorum yasagı meraktan ölecem :D

Çatlada patla gt25or ye 5 çekerr :queen:
Şaka bi yana sanada şöyle bi hızlanma videosu çekelim karşılaştırma olur hem:cat:

Çatlada patla gt25or ye 5 çekerr :queen:
Şaka bi yana sanada şöyle bi hızlanma videosu çekelim karşılaştırma olur hem:cat:

Bana hızlanma taktiği vermesi lazım birinin, yol tamam motor tamamda bende iş yok :queen:

Tam gaz mı vermeliyim, hangi devir aralığında kalkıp hangi devirde vites atmalıyım ilk kalkış anında debriajı bırakma hızım nasıl olmalı vb. :queen: .

Bu arada tavsiye verebilecek olanlar için:
Red-Line 12000de
Max güç 10.500de

Ona göre bide eski usül 97 oktan benzin alırım 1-2 kere çok farkediyor gibi geliyo bana :cat:

Eve uğramazmısın bir ara bende google üyeliği falan yok youtube da yasaklı falan proxy ile girmek kolayda vidyo koymak kastırıyor.

LiveVideo benim yıllarıdır kullandığım, kaliteli sitedir, yasaklı olmasını anlarım da açamayanlar neden???

Son düzenleme:
inanın benim eski sattığım motorum x-max 250 en az bu motor kadar gidiyodur hatta daha hızlı bile olabilir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video lara devam hala Berkay abi. Satmayı düşünmüyo muydun :silent:

bence ilk önce piyasa oluşturuyor sonrada satıyorum diyecek gibi arkadaş. yanlış anlşaılmasın ama ben kawa dan daha iyi bir ninja 250 r beklerdim yada bu motorda bir sorun var.hayırlısı olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş eleştirim rahatsız etmesse bişy demek istiyorum.çok erken değiştiriyosun vitesi.

Arkadaşın motorunda sorun varmı yok mu bilmem ama bana gayet tatminkar geldi. 9-10 bin aralığında 140 km hızla gidiyor. Arkadaın tek hatası eğer yüksek sürat istiyorsan beşinci viteste(diğer viteslerde max tok hangi devirdeyse) max devirde 6 vitese atmaması. Bir ikincisi motorun üstüne pusmaması. 250 cc lik bir motorun 120 den sonra üstüne pusup beşinci viteste max devirde 6 vitese atıp yine pusmaya devam ederek(böylece aerodinamiden kazanç sağlarsın)max hızını yapabilirsin. Yalnız ben dişli oranlarına göre hesap yaptım 6 vites 12000 devirde 180 km hız yapıyor ama gerçek 180 km hız yani yaklaşık iki saniyede (88-89 diye içinizden saydığınızda iki saniye yapıyor isterseniz deneyin) yaklaşık 100 mt yol alıyor demektir. Bu az değil arkadaşlar otobandaki iki direk arası 50 mt dir.

Arkadaşın motorunda sorun varmı yok mu bilmem ama bana gayet tatminkar geldi. 9-10 bin aralığında 140 km hızla gidiyor. Arkadaın tek hatası eğer yüksek sürat istiyorsan beşinci viteste(diğer viteslerde max tok hangi devirdeyse) max devirde 6 vitese atmaması. Bir ikincisi motorun üstüne pusmaması. 250 cc lik bir motorun 120 den sonra üstüne pusup beşinci viteste max devirde 6 vitese atıp yine pusmaya devam ederek(böylece aerodinamiden kazanç sağlarsın)max hızını yapabilirsin. Yalnız ben dişli oranlarına göre hesap yaptım 6 vites 12000 devirde 180 km hız yapıyor ama gerçek 180 km hız yani yaklaşık iki saniyede (88-89 diye içinizden saydığınızda iki saniye yapıyor isterseniz deneyin) yaklaşık 100 mt yol alıyor demektir. Bu az değil arkadaşlar otobandaki iki direk arası 50 mt dir.

Kameranın durduğu yer itibariyle üstüne pusamıyorum motorun, kaskıma denk geliyor kamera, 5. vites olayını denedikten sonra sonuçları paylaşırım, fakat motora 5 günde 1 binebiliyorum, yeni vidyolar biraz gecikebilir :cat:

Esenlikle kalın :rendeer:

Kameranın durduğu yer itibariyle üstüne pusamıyorum motorun, kaskıma denk geliyor kamera, 5. vites olayını denedikten sonra sonuçları paylaşırım, fakat motora 5 günde 1 binebiliyorum, yeni vidyolar biraz gecikebilir :cat:

Esenlikle kalın :rendeer:

eğer motorun üstüne pusmassan motorun 140 üzerine çıkmaması gayet normal. Motor 33 bg 250 cc lik bir motor sonuçta. Gücü belli bir süratten sonraki aerodinamik sürtünme kuvvetini kaldıramıyor olabilir. Kardeş sen önce bir kamerasız dene üstüne pus. Sonra max hızdayken şöyle bir dik dur. Sürat birden nasıl düşecektir farkına varırsın zaten. (Tecrübeli olduğumdan diyorum kendi motorum 150 cclik racing)

Tarafımca GArmin 600csx GPS ile ölçülmüş veri:

Kawasaki 750s(110bg): ibrede:248 gps:223 km/s
Derbi gpr125 : ibrede:174 gps:163 k/s
genelde %10 luk bir sapma 200 sonrası olabilir...

En ideal amatör ölçüm gps cihazı ile yapılandır...

ben gördüm diyorsam 180-185 görmüşümdür, işim gücüm yok buraya havadan hızlar sıkmaya gelmiyorum.

Motor su anda 160'tan sonra nedense çok zorlanıyor, belki bakımı geldiğinden belki benzin değiştirdiğimden bilemiyorum. Ben 185 gördüğümde motor 2000km civarındaydı, şimdi ise 5700'de, ayrıca geçen ay 1 hafta boyunce 10.000 deviri geçmeme gibi bir sorunda çıkardı.

Neler döndüğünü bilmiyorum ama 185 görme şansın olursa bundan sonra emin olun kamera açıkken olur :cat:

Bende birşeyler yazayım Redline'e girdiğinde kesinlikle devir kesiciye(Her zaman karşılaştırılan diğer motosiklette bu yok) giriyor, ben de en son 150km hız yaptım, biraz daha zorlasam eminim 160,170km hızları rahat görecekti, ama bence bu motosiklette bunun üzeri hızlar tehlikeli olabilir. Bu motosiklet bu hızların(150km) üstünde daha fazla stabil olacağını sanmıyorum. Ya da en azından ben öyle hissediyorum buna boyumun 1.92 olması öne doğru yatamamamın etkiside var tabi

valla o kadar çok şey yazmışlar ki almadanda aldıktan sonrada motoru sürekli okuyorum o kötüleyen arkdaşlar bunun bi geçiş motoru oldunu unutuyorlar galiba bu motoru alan arkadasların hevesini kırmaya kimsenin hakkı yok motor kendine yetebilene harika ama o gösteriş meraklısı hyo dağa ii diyenler alın arkadaşım siz o zaman hyo alın ancak disklerin kitlendini ve bunun ne kadar tehlikeli oldunu söylememe gerek yok herhalde artı gösterişse motor nerde olursa olsun kendini belli ediyo kimse kafasını yormasın bende almadan tereddüt ettim ama şimdi gayet hoş vakit geçiriyorum 5000 bakımı geldi ve motorum 180 km hızı gördü merak edenler varsa ama unutmayın herşey hız değil zaten buda milletin kafasında kurduğu racing değil 250 cc lik makineden çok şey beklemeyin sadece şekline bakarak aaa neden bu kadar yavaş gibi kelimeler yanlış ama eğer hyo i diyenler boş muhabbet yapmasın oda kendine göre güzel ama ne zaman nerde ne yapacağı belli değil ve kafanız takıldıysa hyo ne kalkışta nede uzayınca bu makineyi geçemiyo

1. part'ta bi ışıklarda duruo o ışıklardan kalkışına hasta oldum ayrıca bunun sesi hyolardan daha güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar