- Konu Yazar
Arkadaşlar yeni aldıgım tank-cam aparatını deneme amaçlı Ninja 250R'ım ile otobana çıktım ve 15dk'lık bir vidyo çektim. Umarım beğenirsiniz.
PART_1(Mudanya->İstanbul Kavşakları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART1
PART_2(İstanbul->Mudanya Kavşakları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART2
PART_3(İzmir Yolu->Altın Şehir Virajları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART3
Fikirlerim:
"Ninja 250R kesinlikle otoban için yaratılmış/düşünülmüş bir alet değil, Kendini sert virajlı dağ yollarında çok daha evinde hissediyor, ama malum havalar bozdu ve benimde zamanım yok. Mümkün olursam o tarz vidyolarda çekmek istiyorum. Otobanda 140'a kadar çok keyifli ve rahat olsada ondan sonra ne ben rahat hissediyorum nede motorun cok keyifli olduğunu düşünüyorum, ne olursa olsun yüksek hız için 250cc motor alınmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca üstünde 180+ gördüğüm motorum 5000km dir servise uğramamış olduğundan yada 95 oktana geçmiş olmamdan doğabilecek bir hantallıkla 170'i geçmemektedir, tabiki beni çok bağlayan bir durum değil ama vidyo açısından açıklamak istedim."
Keyifle kalın,
Berkay "CroneR"
Kawasaki Ninja 250R
Son olarak birkaç resim:
PART_1(Mudanya->İstanbul Kavşakları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART1
PART_2(İstanbul->Mudanya Kavşakları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART2
PART_3(İzmir Yolu->Altın Şehir Virajları):
Kawasaki Ninja 250R - Bursa Motorway - PART3
Fikirlerim:
"Ninja 250R kesinlikle otoban için yaratılmış/düşünülmüş bir alet değil, Kendini sert virajlı dağ yollarında çok daha evinde hissediyor, ama malum havalar bozdu ve benimde zamanım yok. Mümkün olursam o tarz vidyolarda çekmek istiyorum. Otobanda 140'a kadar çok keyifli ve rahat olsada ondan sonra ne ben rahat hissediyorum nede motorun cok keyifli olduğunu düşünüyorum, ne olursa olsun yüksek hız için 250cc motor alınmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca üstünde 180+ gördüğüm motorum 5000km dir servise uğramamış olduğundan yada 95 oktana geçmiş olmamdan doğabilecek bir hantallıkla 170'i geçmemektedir, tabiki beni çok bağlayan bir durum değil ama vidyo açısından açıklamak istedim."
Keyifle kalın,
Berkay "CroneR"
Kawasaki Ninja 250R
Son olarak birkaç resim:
Son düzenleme: