Hayırlı olsun arkadaşım.Ben de senin gibi cbf 150 kullanıcısıyım.2 ayda 5500 km yaptım.Çok ekonomik bir motor.Ancak dediğin gibi 100 km max. hız olmıyo.Hatta rüzgara karşı 80'i geçemediğim zamanlar oldu.Benimde artık motorumu değiştirme zamanım geldi.Transalp mi alayım,Vstrom mu alayım diye forumları gezerken kendimi burda buldum.Bence hem spor hem turing özelliği ve yüksek performansıyla vfr 800 hepsine 10 basar.Ancak beni en çok düşündüren 4 silindirli bu motorun yakıt tüketimi.Cbf 150 ile kısa menzilli gezilerde ve şehir içinde 10 lt ile 400 km giderken şimdi 20 litreyle 250 km gitmek koyar bize.Vstromla 100 km de 4 Lt. yakıyolarmış.Bence VFR 800 le 5 lt yakmak bu motor için fazla değil.Ancak 7-8 lerden bahsediliyo.Sen ne durumdasın yakıt tüketimi konusunda.Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misin?
Sana güzel bi site vereyim, aklına gelebilecek her vasitanın yakıt tüketimi mevcut. http://www.spritmonitor.de/en/ Burda her motorun veya arabanın kullanıcısı kaç litre benzinle ne kadar gittiğini yazmış, istatistiki olarak ortalamalar alımış ve sonuçlar gösterilmiş.
Ben baya bi trafikte kaldım 7,5 litre yaktı. 2 ayda 5500km çok fazla, ben 3 ayda 2000km anca yapmıştım. DL 650 ABS alman en mantıklısı kardeşim. Özellikle sarı siyah rengi şahane...