MT Ankara - Lastik firması önerebilir misiniz?

Arkadaşlar, 1 saattir internetten araştırıyorum sonuca ulaşamadım. Dükkan dükkan, mağaza mağaza dolaşmamak için internetten bakayım dedim ama internette bir Ankara firması aramak çoğu zaman bunalıma yol açıyor.

Benim 125 KT'nin lastiğini değiştirmek istiyorum. Kendi orjinal lastiğini almak istemiyorum zira ıslak zeminde fena kayıyor. Duro marka cazip geldi. Ulus Motor ve Başkent lastiği aradım ama KT'ye uygun ebat bulamadım. Ebadım 3.50 - 160.

Ulus Motor beni Başkent Lastik'e yönlendirerek yardımcı oldu ama Başkent Lastik başka bir yere yönlendirmeyince takılıp kaldım. İstanbul Mototurk'e sordum onların da stokta yokmuş.

Özellikle Duro marka lastik bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
tartışmasız bridgestone öneririm. Herhangi bir BS bayisine gidersen sana max. yardımcı olurlar

Ankara Yenimahalle Yolundaki Kiraz Lastikdede Ii Markalar Var Orayada Gidebilirsin

duro lastiği rüzgar memet getittiriyo. katalogdan lastiği seç, rüzgar memet getirsin taksın. katalog için http://www.konar.com.tr/
rüzgar memet için tel : 341 11 70. duro iyidir diyolar. hemde hesaplı.

Duro gibi tayvan malı lastik alacağına Türk malı lastik alabilirsin:
http://www.anlas.com.tr
Ben yıllardır kullanıyorum kalitesinden ve özellikle dayanıklılığından memnunum.

bu çok ciddi bir hata olabilir
Tabi haklısın yerli malı kullanmak hata olabilir. Tayvan malı hatta mümkünse Hindistan malı veya Çin malı kullanılmalı.
Kullanmadığım bir ürünüde tavsiye etmiyorum burada. Yukarıda da belirttiğim gibi her iki motorumda da yıllardır bu firmanın ürününü (IRC-Inoue) kullanıyorum. Eski Jawa BMW kullanıcılarının hepsinin bildiği bir markadır.
Peki sen neye dayanarak ciddi bir hata olacağını söylüyorsun? Forumdaki birçok başlığa bakarsan Duro marka lastik için de kötü eleştiriler yapıldığını görebilirsin. Duro içinde en güzel yanı fiyatı diyen bir çok kullanıcı var. Demekki duroda gözü kapalı tavsiye edilecek bir marka değil.

Son düzenleme:
Herkese tavsiyeler için teşekkürler. Sağolun varolun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar