Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

demekki yetkiliden şaşmamak gerkir
ama tanıgın bildiigin usta varsa o ayrı mesele yomuk yammayacagına indigin usta varsa yetkili servisten daha çok ilgilenir

abi tırsıom ya bu ne böyle ben cacık anlamıom die boyna geçirir bunlar bana bu gidişle, gerçi bir iki abi war bu yakınlarda tanıdıgım tamirci ama onlar bizim motordan anlarmı hiç bi fikrim yok, inş. anlıyorlardır:D alıcam alıcam bu motoru:D

ya tammben sizi abladım arkadaşlar ve motorun ne olduğunu billoz benim şu anda bi problemim yok sade bişey sordu cvbnı aldık olay açıklandı
serkan abinin dediği gibi sonuçta konuni zorlamay gerek yok ben anladım sizin dediğinizide
bunu soran arkadaş bidaha uğramdı işin garip yanı
bişey soruyolar kaybolup gidiyolar:D:p:p:p:p

Kardeşim işlerim dolayısı ile sık uğrayamıyorum.:) Kusura bakmayın yani.:p Yani siz S versiyonunun 2 hp daha güçlümü olduğunu söylüyorsunuz? Tam anlamadım.:)

Arkadaşlar yazıyı yazmakta acele ettim.:pr: Tamam olayı şimdi anladım. ::coool::

Son düzenleme:
yani s te normalide aynı:) sadece ufak tefek tip değişiklikleri war.bide galiba s wersiyonunda titreşim biraz daha azalmış diye bi yerde görmüştüm ama bence Racer 200 :)

benim motorum senin motorunu dövere dönmüş olay iyice :cherry:

pistlerde racerlar ile yarışacak değiliz,trafikte ise zaten mümkün değil,
sanmıyorum ki her iki motorda dik yokuşlarda vs.. zorlansın ve diyelim ki
racer s yokuşta kalır racer kalmaz. böyle bir durumda yok :)

:p ben racer s alıyımda varsın olsun racer benden daha hızlı olsun :cherry:

Arkadaşlar şunu gözardı etmeyelim racing kullanan arkadaşlar motor ne kadar verebiliyorsa sonuna kadar kullanan arkadaşlar. Neticede diğer motorculara göre kaza yapma riskleri daha yüksek. Bunu düşünecek olursak. Bir Honda CBR 125 ile yatmak var birde Kanuni ile yatmak var. Kanuni'yi 300YTL'ye toplarsın ama aynı parçaları Honda da en az 1500YTL'ye yenilersin. Honda al demekle iş bitmiyor. Bu işin servis yedek parça ıvır zıvır kısmıda var. Bunları da göz önüne alın. Herşeyi düşünmek gerek.

Görüşmek üzere.

sürekli arıza yapsa masrafı az olsa nolacak ben şahsen vazgeçtim artık racer 200 den en garnatisi crb 125 r

gecelerin adamı geldi serkan kardeşim dogünün varmış galiba nice senelere diyelim ozaman yaş kaç oldu buarada

sürekli arıza yapsa masrafı az olsa nolacak ben şahsen vazgeçtim artık racer 200 den en garnatisi crb 125 r

dostum herkes seçim yapar bende deneyimi racer s den yana kullanacagım
hiç değilse motor hakkında bikaç şey ögrenirim s üzerinde zaten benim elim ayagım dogru durmaz kullandıgım alettin en ince noktasına kadar ögrenmek isterim orasını sök burasına yap benim hoşuma gider Tabi ögren mek için yanlış anlaşılmasın gören de zıtbıt arza veriyor sanır sonra

Son düzenleme:
serkan abiii doğum günün kutlu olsun abicim :D:D:D:D:D

kardeşim allah razı olsun,
çokkk tesekkurler.

fakat benı face book'a bı arkadasım uye yapmıstı,
oda yanlış yazmış:D
sabahtan beri belkı 50 kısı aradı saolsunlar,

herkese soruyorum yahu nerede yazıyoru dıye,
tv demı verdıler,
radıo'damı anons ettıler dıye kımse bısıy demedı,
en sonunda kardeşim dedi:D
abı senın d.gunun 2 ay once degılmıydı dıye:d
bende evet ama anlamadım dedım,
oda face bookta yazıyor dedi:D:D

olsun yınede saolun,
d.gunm aslen 22.07.1982 dir...

tekrar tesekkurler...:rendeer:

abi tırsıom ya bu ne böyle ben cacık anlamıom die boyna geçirir bunlar bana bu gidişle, gerçi bir iki abi war bu yakınlarda tanıdıgım tamirci ama onlar bizim motordan anlarmı hiç bi fikrim yok, inş. anlıyorlardır:D alıcam alıcam bu motoru:D

kardeşim benden bi şey daha sunayım başkada konuşmuyacam
herkesi mutlu eden bi motor vardır Bak Bu Arkadaşda Mutlu
[YT]6Sk3wYLMYgg[/YT]

YANİ ANLAYACAGIN Bİ MOTORUN OLMASI HİÇ OLMAMASINDAN DAHA İYİ HERZAMAN SÖYLERİM GİNE
SÖYLEYEYİM GÜCÜ OLSA HERKES HONDA YA YAMAHAYA BİNMEK İSTER ....

Son düzenleme:
abi çok iyi yaa video nasıl show yapıor öyle:D hieytttttttt kimse tutmasın beni alacam racerimi:D

Serkan abi youtube kapalı ancak girmenin bi kaç yöntemi war onlarla açman lazım
ben Ktunnel kullanıyorum

Hala daha yuotube kapalımı eger öğleyse çok pordon serkan kardeşim çok özür dilerim (ben açıldı diye biliyordum kusura bakmayın arkadaşlar)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar