kış için yapılan hazırlıklar neler birbirimize nasıl yardım edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar dostlar kıs geldi cattı yavas yavas hava soguyor ve motorlar artık caddelerden yavasca yuvalarına cekiliyor hiç binmemek olmaz tabıkı bınıcez kar kıs dınlemeyiz ama bu derin kıs uykusunda motora neler yapılmalı uzun yatmalar bizi bekliyor akü kutup baslarını cıkarmak falan gibi bilgileri paylasalım yani lastik secimi falan gibi kısa nasıl hazırlanıyosunuz ayrıca cevresine yakın oturan arkadaslar birbirlerine garajını acabilirler kimse motorunun dısarda kalmasını istemez aynı semtde veya yakın oturanların bazılarının kapalı garajı var bence yardımın tam zamanı böle imkanları olanlardan kısa karsı bi yardım olsa fena olmaz evet kimler kışa nasıl hazırlanıyor :cat: saygılar sevgiler :rendeer:

walla bizim ewin altı bomboş ben çekiyorum oraya rahat rhat bakımınıda yapıyorum parlatıyorum ama ben yaz kış her zaman biniyorum kışın ufak tefek modifiyeler işte oluyor istersen getir bizim ewin altına koy benimkiyle kardeş kardeş dururlar:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün aynısından bir tane daha açılmıştı, öncedende bir sürü açılmış, her kış böyle başlıklar mı açıcaz.:p

arkadaşlar 2 tekerciler ben derimki makina kışa hazırlamak lazım ama yaz demem kış demem yağmur demem kar demem 12 ay binerim kış geldimi yağmur yıkar motoru ama ben yağmuru yemeden ilk yıkar bol yağlar greslerim kışın temizliğine önem vermem yağlı olsun cürümeler azalsın kışında 2 kere bodrum istnbul seferim var :bestmt:

Ya bugun antepde nerdeyse yerler buz tutacak derecede soğuktu motora binmeye korktum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben rutin bakımları yaptırcam.çünkü mersinde kış yok:cherry:sadece biraz soğuk oluyor:cherry:

kısmetse bende ılk kar düştüğünde ilk defa bır kış yatırmayı planlıyorum,
sakın haa kışın gezmekten korkmayı felan demeyın,
ben gecen sene sokaktan elımle cıkartım motoru,
gaz verınce patınaj cekıyordu:d
bende iterek cıkarttım yoldada bındım,
bu sezon dukkanın içine cekecegım ve modıfıyelerıme yenılerı eklenecek,
kısmetse zincir dişliler iptan,
triger kayış kasnak ilave edeceğim,
yeni renk uygulayacagım,
yenı tasarılar olacak tabii:D

bu nedenlede benım kışlık bakımım biraz farklı yanii:d:D:d

benimde ya sagı onu ve arkası kapalı ama soldan soldan vuruyo yagmur kar bi bakıyorum sol taraf rengi solmuc hehe valla yaa geldi gene ugursuz musıbet

herşeyde bir hayır vardır . kışı bende hiç sevmem ama . kış olmazsa yazın ne yiyeceksin çoğu gıdalar yazın oluyor. neyse uğursuz musibet deme allahın doğa olayına günahtır

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/4246-motorun-kisin-saklanmasi.html
http://www.motosiklet.net/forum/fay...rsikletinizin-kislik-bakimi-ve-korunmasi.html

Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar