tutar filan ama çok şahane görüntüsü var öle değilmi? 
digi_boy26 birde burayı bir dene belki burdan bulursun kafa granajını ama almanya'da bir tanıdığın olması lazım alabilmeniz için.....http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode=
illaki ybr hacı fakat cbf 150 daha konforlu bee:mrgreen: bu aralar cok mu rahatima düşkünüm ne:queen:
slm arkadaslarr fiyat danışcaktımm
ybr 125 sol ayna ne kadar ve şu egsozun üstğnde koruyucu bir saç var o satılıyormu satılıyorsa ne kadar
slm arkadaslarr fiyat danışcaktımm
ybr 125 sol ayna ne kadar ve şu egsozun üstğnde koruyucu bir saç var o satılıyormu satılıyorsa ne kadar
100 kilometre oldu City'mle tanışalı.Eski YBR'lere oranla farının çok daha iyi olduğunu söylemeliyim.Dün gece sırf farları denemek için turladım biraz ve halojen far gerçekten çok farklı.Araba farına yakın bir aydınlatması var.Ancak motorumu ilk çalıştırırken biraz sorun yaşıyorum stop ediyor.Belki zamanla motor rayına oturunca üzelir.Şimdilik rolantiyi biraz yükselterek sorunu çözüm.Jikleyle çalıştırınca hep açık unutuyorum çünkü jikleyi![]()
sonunda bende bir ybr aldım fakat city değil 2005 model uzay kafalılardan, daha önce bionik, 151rs mondial ve çelik marka 100lük yarı otomatiklerden vardı inşallah son olur bu ybr, olacak gibide duruyor. 2.200 ytl ye aldım. tek kelimelik bir motor(süper) gerçekten bu zamana kadar tenekelere binmişiz diyorum. motor 11.000 de. ben 10.000de mondialin motorunu değiştirmiştim. ya bu motor bambaşka birşey. 2005 model yuvarlak kafa sanıyodum, benimki beygir gücü büyük olanlardanmı?
1-2 ay Mondial 150KN kullandıktan sonra denk geldi tanıdığın ybr sini sürmek istedim, fark bariz ortadaydı. Eşşekten At'a geçmiş gibi oldum. İnanılmaz rahat, sessiz ve yağ gibi gidiyordu. Daha doğrusu şahinden mercedes e geçmiş gibi hissettim![]()
jikleye alışsan iyi olur çünki ybr nin en büyük hastalığı yaz kış jiklesiz çalışmamasıdır.
bu pek hoşuma gitmedi ama olsun ben motorumu çok seviyorum.Pazartesi günü Kappa topcase'im ve tankpadim gelecek,çok heyecanlıyım
Çalışmak zorunda olmasam motora atlayıp kargodan alıcam malzemeleri...
Bende Ybr Almaya Karar Verdim... 2009un Yazında City kasa alcam bi tane..
ancak beyler bu yeni 2009larde devir kesici varmış diye duydum motoru garanti kapsamından Çıkartmadan bu devir kesiciyi devre dışı bırakmanın bi yolu var mı
bu pek hoşuma gitmedi ama olsun ben motorumu çok seviyorum.Pazartesi günü Kappa topcase'im ve tankpadim gelecek,çok heyecanlıyım
Çalışmak zorunda olmasam motora atlayıp kargodan alıcam malzemeleri...