[Antalya - MT]

neyse ben yatıom..sabah iş war..yogunluk war sabahtan..offfff offfffff :pr:

herkese ii geceler..yarın saat 6 da seleklerin orada bulusmak üzere..

günaydın millet nasılsınız mı:)

ya bugün hava kapalı işallah bi aksılık olmaz yağmur yağacak gibi ama sorun olmaz bence...

günaydın millet bu arada hava bozacak gibi hafta sonu yağış var diyolardı...eğer yağış olursa iptal etme durumumuz var....haberiniz olsun

Hep söyLemişimdir...

Ağzımızı hayra açaLım.. MotosikLetimizi bayıra süreLim die :)

abi bencede yağmur olsada bişe olmaz bu havada kış gelmedi daha

Ağzımızı hayra açaLım.. MotosikLetimizi bayıra süreLim :)

yok oLum.. akşam iftardan sonra. iftara onu da çağırdım... paris dedim.. akşam iftarımız var falan... mırın kırın etti.. samed de gelio diince hiç tereddüt etmeden geliom dedi :p :mrgreen:

yok oLum.. akşam iftardan sonra. iftara onu da çağırdım... paris dedim.. akşam iftarımız var falan... mırın kırın etti.. samed de gelio diince hiç tereddüt etmeden geliom dedi :p :mrgreen:

nihahahaha :queen:
ramazan abi yine samt abi ye kıyak yapmışın bizi de gör yaf :queen:

Oğuz senin için bi dahaki buLuşmaya AvriL Laginge'yi getircem.. maLum yaşı da sana uygun :)

ramo warya senin hakkını nasıl ödicem walla bilmiyorum ama söz bi hafta ben de senin için hale soygazi yi getirecem :queen:

Son düzenleme:
adaş bun lar bozulmuş ramazan girdi ortam bozuldu önceden ne gusdık abi kardeş.....admlar avril'dan hale'den bahsedior....Gelcek ay altın portakal var bizim otelde konaklıyacak hemn hemn hepsi gecen senede bizim ordalardı size bi kıyak yapayıom bu sene sizin için Sharon Stone getitcem valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar