Motosiklet ehliyetiniz var mı ?

Motosiklet Ehliyetiniz Var Mı ?

• Kullanılan toplam oy
    99
polis sorar diye aldık, ilk sen soruyon. kısmet! yok yaw, yalan olmasın bir kere kask cezası yerken sormuşlardı. 2002 tarihli ehliyetim war. söz, ruhsatıda bu hafta halledecem biiznillah.

Bence ehliyetim var diyenler ehliyetinin fotokopisini koysun :cherry: Ruhsatları da lütfen :cherry:Bir de trafik sigortanız ve muayene sürenize de bakmamız gerekiyor :cherry:

Bi de şuraya bi üfleyin tamamdır :queen:

ani bi hareket yapmadan ellerimi başımın üstüne koyarım.

:p:p:p:p:p:p

Son düzenleme:
Bence ehliyetim var diyenler ehliyetinin fotokopisini koysun :cherry: Ruhsatları da lütfen :cherry:Bir de trafik sigortanız ve muayene sürenize de bakmamız gerekiyor :cherry:

yetmeez, yolda karşılarına çıkan ilk brodwayde gidona yumruk atıp yatırsınlar motoru :queen:

anladın sen :D:D

ehliyeti olmayıpta motor kullananları kınıyorum sonra motor kazası oluyo motor tehlikeli.tehlikeli olur tabi arkadasım sen bu isi ciddiye almazsan kimse seni ciddiye almaz trafikte bu yuzden 4 tekerli aracların UMRUNDA DEGİLİZ !!!!!!!

Kumsal41 ve SAd0 plakalarınızı da yazarmısnız trafiğe bildiriyoruz da :p :p

ya bu arkadaş polis ise? :cherry:

merak etmeyin polis falan değilim anketi açmamın sebebi motosiklet kullanıcılarının yüzde kaçında ehliyet olduğunu öğrenmek ne kadar şüphecisiziniz :) :) :)

:) :cat: :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar