- Konu Yazar
hafiften akşam saatlerina yaklaşmanın sinirimi var :queen: ben hikmet malatyadan yani malatyalı
hoooop noluyo burda :queen: siteye 2 hikmet fazla
hafiften akşam saatlerina yaklaşmanın sinirimi var :queen: ben hikmet malatyadan yani malatyalı
hoooop noluyo burda :queen: siteye 2 hikmet fazlaismin hikmetmi?
Parpline ben gelemezsem kusura bakma aile yemeği var oraya gidicem ne yazık ki ama eğer babamı motorla gitmeme ve erken çıkmama ikna edersem direk yanınıza kaçarım:rendeer:
biri yetiyordu ikincisi cıktı :queen:
sen akıllanmıya başladın he 18 yaş sana iyi geldi:cherry:
biri yetiyordu ikincisi cıktı :queen:
abi bu gidişle bende yolcu olurum bu elemanıda stajer olarak almışlar heralde anladın sen onu :wiinkk::queen:
anladım merak etme bende stajer bulmam lazım heralde :queen::queen::queen:
allah sonumuzu hayrede :queen:
tıppppppppppppppppppppppp:bounce:
uzun sürer abi şindi akşam anlatırım sana ben :cat: kim bu malatyalı tanıyan varmı arkadaş tanıtmıyorki kendini sanki ajan adam :queen:
evet diğer motorsiklet sitesinden buraya gizli bir görevle görevlendirildim :bounce: :queen::queen::queen:
tmm kardeism onemli diil aklinin bizle olmasi yeter bize dusunmen yeter:rendeer::rendeer:
abi sen dur bundan sonra her tanistigim hikmeti siteye uye yapicam hikmetler toplulugu kurucas:queen::queen:
burdaki arkadaşlar nerelerde acaba:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:herkese günaydın :queen:
burdaki arkadaşlar nerelerde acaba:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
diğer resimler niye lınk olarak gelmiş
ugraştırmasanıza arkadaşım![]()