[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o tarafdan qelirken gürkan abi qeçer sanırım :D:D:D:D hem ne varki ha o taraf ha bu taraf :D

Beni de alın Hikmet le biz köyün delisi olaraktan her yere geliriz:cherry:

Bu arada Kereeeeeeeeem dün aradın bakamadım tel. hayırdır bişey mi oldu la:silent:

Gürkan abi bizi nişantaşı starbucks a götürsene orda bi kaç fotomu daha çekersin hem sen benim arka planda freekick çekilirken:queen::queen:

Eray hayırdır senin kara şimşeke noldu ya:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yoq ben onu değil gürkan abide öyle o taraf bu taraf ayrımı yapmaz yeşilköye çevre yolundan değilde karşıdan gelir :D demek istedim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

waLLa kardeşim sanırım gaz elciğinde bi yay may sıkışma olayı :D gazı veriorum elcik çevirdiğim yani bıraktığım son noktada sabit kalıyo taa ki ben geri çevirene dek.. :) bir nevi bazı makinelerde var ya hız sabitleyici hesabı bişiy :D ayarla bırak öyle kalsın :D:D:D:D ama trafik sıkışınca ters oluyo :D

:pr::pr::pr:

waLLa kardeşim sanırım gaz elciğinde bi yay may sıkışma olayı :D gazı veriorum elcik çevirdiğim yani bıraktığım son noktada sabit kalıyo taa ki ben geri çevirene dek.. :) bir nevi bazı makinelerde var ya hız sabitleyici hesabı bişiy :D ayarla bırak öyle kalsın :D:D:D:D ama trafik sıkışınca ters oluyo :D

:pr::pr::pr:

eraycım ben tam 6 ay o vaziyette kullandım en sonunda gaz kolu elimde kaldı :queen: sebebi yağsızlıktan yay yok elcikte teli karbüratörden geri çekiyo eğer elinden geliyosa elciği sök güzelce yağla geri tak sorun çözüklür :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hımm anladım kardeşim :D bi bu şu demek oluyo sanırım :D bi dahaki buluşmada :D bu sefer yağ değişimi değilde elcik yağlaması yapıcaz :D

hımm anladım kardeşim :D bi bu şu demek oluyo sanırım :D bi dahaki buluşmada :D bu sefer yağ değişimi değilde elcik yağlaması yapıcaz :D

yaparız eray onuda yaparız zaten mesleği değiştiricem fahri tamirci olucam diyar diyar gezicem şaka bi yana yeşilköye gelirsen 2 dakkamı alır :)

Bu arada Kereeeeeeeeem dün aradın bakamadım tel. hayırdır bişey mi oldu la:silent:

Gürkan abi bizi nişantaşı starbucks a götürsene orda bi kaç fotomu daha çekersin hem sen benim arka planda freekick çekilirken:queen::queen:

ali valla benden önce davranmışsın tam trakya lafını duydum aliyle bizde gelyoruz yazıcaktım senin mesajı okudum :D:d kerem dü akşam benide aradı bi huyo 250 yolda kalmış sorunu anlattı bişeler tavsiye ettim sora sordum noldu diye meğer adamın benzini bitmiş güle güle öldük ya :D:D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:D ok saol kardeşim bugün gidicektim olmadı ama yarın sabahtan bırakıcam waLLa ufak tefekde dediğim reflektör şeklini halledicez düşünmen bile yeter :D

gel kocum sende gel doğru yol bu tarafta :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EHEHEHHE kara şimşek şimdi tam kara şimşek oldu :D stıcer flanda kalmadı :D ehehehe :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar