[Eskişehir - MT]

eskişehirden tanıdık yüz baya vardı . agusta güzel makıneymıs sahibini . çarşıda çok gördüm . harika olmuş yaw

eskişehir mt olarak devamını bekliyoruz

bu boyle ilan vermiş ya bedava verse bile almam yani ...abi gene yemek yemişiz afiyet olsun bakam

gün gelecek taha o günde gelecek anladın sen

Son düzenleme:
digi boy sinan abi gecmis olsun diyolar hayırdır ne oldu ki haberim yok :S ???

çamurluk hadisesi :)

önce

s720ix1.jpg

sonra

s721bf4.jpg

eskişehirden tanıdık yüz baya vardı . agusta güzel makıneymıs sahibini . çarşıda çok gördüm . harika olmuş yaw

ben anlamadım ? :silent::mrgreen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:

ANLADIM HACIM sen meraklanma bunların hepsını telafı etcez,

sinan agamın camurlugunu birinci elden inceledim pek guzel olmus hatta die bilirimki ybr camurlugu o derce ve oleyyyyyy demek geldi iiçimden

Son düzenleme:
Kaçırmışım demek ki canım alla alla, olayı kısaca tekrar yazsan klavye eline mi yapışır :pr:

:queen: :queen:

valla klavyem 1995 model adımı yazana kadar 1 dakika geçiyor . para kazanıp iyi bir klavye alana kadar böyle

arkadaslar 2006 model yamaha tdm 900 13000 ytl cıvarı
2006 model cbf 600 13000 ytl cıvarı 2. el olarak bu farkın sebebi silindir sayısımı

Son düzenleme:
Özledik tabi, özlemez olur muyuz hiç :rendeer:

Yemekten sonra birkaç yerde sana geçmiş olsun yazıldı, sonra da bu fotoğraflar, hayırdır ne hadisesi :silent:

ışıklarda dururken bi kamyonet hızlı bi şekilde geri geri gelip kırmıştı da o işte :)

Kaçırmışım demek ki canım alla alla, olayı kısaca tekrar yazsan klavye eline mi yapışır :pr::queen: :queen:

hiçde bilem yapışmaz :) bak bidaha yazıyom :queen::queen:

digi_boy26' Alıntı:
ışıklarda dururken bi kamyonet hızlı bi şekilde geri geri gelip kırmıştı da o işte :)

sinan agamın camurlugunu birinci elden inceledim pek guzel olmus hatta die bilirimki ybr camurlugu o derce ve oleyyyyyy demek geldi iiçimden

eyvallah taha kardeşim :) o gece üşüdük zaten.sanki soğuk hava deposuna girdik :queen::queen::queen:

ula devlet hastanesi güzergahında ki üst geçidin orda gaz acan cc cilere bir gün saksı atacam . dikkatimi dağıtıyorlar her gece yaww . yada ınsan al kardes bır tur da sen at der

İyi geceler yada günaydın Eskişehir MT...Bugünlerde keyfim yerinde Allah bozmasın :cat: Hepinizin tekeri düz bassın...

@Umutttttt feysbukda açıorum abi grubu bombayı patlatıyoruz :mrgreen::mrgreen: Recep Usta Fans :queen::queen:

İyi geceler yada günaydın Eskişehir MT...Bugünlerde keyfim yerinde Allah bozmasın :cat: Hepinizin tekeri düz bassın...

@Umutttttt feysbukda açıorum abi grubu bombayı patlatıyoruz :mrgreen::mrgreen: Recep Usta Fans :queen::queen:

aman kardeşim keyifler yerinde olsunad gerisini boşver

acmadınmı hamza beklıyoruz gurubu merak ettım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla klavyem 1995 model adımı yazana kadar 1 dakika geçiyor . para kazanıp iyi bir klavye alana kadar böyle.

İyi bakalım öyle olsun :p :cherry:

Anaaa benim aylar önce yaşadığım olayın aynısı :cyclopsan Geçmiş olsun :pale:

enginn abiiiiiiiiiiiiiiiiii geldin mii ??

Eğer bir değişiklik olmadıysa salı gecesi 22:00 da Ankarada olup sonra da direk Eskişehire gelecekti.
Büyük ihtimalle şu aralar ailesiyle hasret gideriyordur :rendeer:

Son düzenleme:
engin abi ses ver...
cızzzt.... bızzzzt.... telsiz çekmiyooo cızt! bızt! cızzzzt... cızt! cızt! :p

herkese hayırlı iftarlar olsun bkm ::dpac::::dpac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar