İşte biz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayan olmak varmış bu dünyada...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birbirinize yakışmışsınız :cat: kazasız belasız sürüşler ...

asyamotor damı çalışıeoun:D şu pendik burundaki:D vayy iyi bi ara ziyaret ederiz:DD ehee

canım hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :cherry::mrgreen: en kısa zamanda caddebosatanda gorusmek dilegiyle :)

sağolun arkadaşlar

asyamotor damı çalışıeoun:D şu pendik burundaki:D vayy iyi bi ara ziyaret ederiz:DD ehee

ev adresinide yaz acık acık :p yok orası subemız ben orada degilim iyiki :p

canım hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :cherry::mrgreen: en kısa zamanda caddebosatanda gorusmek dilegiyle :)

teşekkür ederim canım :)
ya oraya kadar nasıl geleyim ki ben daha siteden çıkamıyorum :p gelip alırsan olur :cherry:

sağolun arkadaşlar

ev adresinide yaz acık acık :p yok orası subemız ben orada degilim iyiki :p

teşekkür ederim canım :)
ya oraya kadar nasıl geleyim ki ben daha siteden çıkamıyorum :p gelip alırsan olur :cherry:

alırım tabi sen yeterki iste iki motor geliriz kenardan kenardan hem rahatsızda etmezle ohhhhh :)

tövbe tövbe mübarek günde içimmi fesat ne, bu arada hayırlı olsun motosiklet camiasında bayan arkadaşların sayısının artması dileğiyle.

:silent: sadece kullandıgım motorun grubuna davet etmiş nesini yanlış anladınız anlayamadım
Ayrıca tşk ederim

Maşallah.. Allah sahibine bağışlasın :p

amin cümlemizi
motorumu bana beni de sevdiğime sevdiğimide bana :)

motorun güzelmiş tebrik ederim inşallah en yakın zamanda daha güzel motorlara geçiş yaparsın da benim aklıma takılan bir soru var senın dızlıklerın var montun ve kaskın yok hayırdır sadece bacakların motorun ustunde olacak galıba neyse gebzeden ben özgen

bencede sen de resimlerde cook güzel ablacım allah kaza bela vermesin motor sana yakısmıs sende ona birbirinizi tamamlıyorsunuz mutluluklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar