merhabalar, yaklasık 4 ay once aldıgım regalle 2500 km yaptım uzun yola cıkmadıgım ıcın pek fazla km olmadı. Butcesı kısıtlı olan yanı bır honda yada yamaha alamıcak durumu olan ve cın motorları arasında gıdıp gelen arkadaslara hıc dusunmeden regal almalarını tavsıye ederım. su ana kadar sıgorta atmasından baska hıc bır sorun yasamadım. Nereye gıdersem gıdım motor banamısın demedı. ayrıca gorunus bakımından butun cınler arasındakı en ıyısı regal bence benzınlıkte bıle herkes motorun fıyatını duyunca ınanamıyorlar kımse cın malı olduguna ınanmıyor. Istanbulda servıs sorunu yasamanızda ımkansız Besıktas'ta Alı usta, Kadıkoy'de de Emre usta regalden cok ıyı anlıyorlar. Yedek parca sorunuda hıc yok ıstedıgınız parcaya cok rahat bır sekılde ulasabılıyorsunuz. Bence hıc dusunmeden gonul rahatlıgıyla regal alabılırısnız. Bende almadan once keeway ıle regal arasında cok kalmıstım. Bu forumda yazılanları okuyunca regalde karar kıldım. Suandada iyiki regalı sectım dıyorum.Sızde hıc dusunmeden regalcı olun.
chopper almayı kafaya koydum fakat açık konuşayım ben keeway-regal-tigerS arasında kaldım