ANKARA MT mutlaka okuyun ve lütfen yorum yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar,mubarek ramazan ayı girdi gireli sürekli aklımda bu düşünce var ve bu konu hakkında öncelikli olarak ADMİN,YÖNETİCİ,MODERATÖR VEYA ORGANİZATÖR arkadaşlardan daha sonra bütün mt ailesinden yardım beklioruz.biz ankara mt olarak neden bi buluşma-tanışma-kaynaşma iftar yemeği düzenleyemiyoruz?herkez şööle eşini-kız arkadaşını,hatta annesini veya kız kardeşini getirip tam bi aile ortamında neden tanışıp,görüşüp bu arkadaşlıkları devam ettirmiyoruz?
lütfen konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızdan kimseyi mahrum bırakmayınız.saygılar ve sevgilerimle.SERDAR

Moderatör tarafında düzenlendi:
ankaralı değlim ama bende merak ediyorum vugüne kadar mt ankaranın herhangi bi gezisine akşam çayına toplanmasına rastlamadım ankara küçük bi şehir değilki baya bi üyemiz vardır orda :silent:

ankaralı değlim ama bende merak ediyorum vugüne kadar mt ankaranın herhangi bi gezisine akşam çayına toplanmasına rastlamadım ankara küçük bi şehir değilki baya bi üyemiz vardır orda :silent:
kesssinlikle haklısın arkadaşım,sanırım ankara mt uyuyo:pr: ve artık biraz geçde olsa uyanmanın vakti geldi diye düşünüyorum,paylaşım için teşekkür ederim.

Ankara mt bu aralar bi kaç olumsuzlukla üstüste karşı karşıya geldi,o yüzden herkes sineye çekildi galiba,herkes yeniden toparlanacaktır....

kesssinlikle haklısın arkadaşım,sanırım ankara mt uyuyo:pr: ve artık biraz geçde olsa uyanmanın vakti geldi diye düşünüyorum,paylaşım için teşekkür ederim.

peki sen bi buluşma düzenlesen aç bi topic mesela iftar olmasa bile bi akşam çayı buluşması düzenle bakalım katılım olucakmı :silent:

açmış sayıyorum,en azından bi gören duyan moderator olur elbet.zaten bu topici da aslında o amaçla açtım,bakalım noolcak?

Ankara mt bu aralar bi kaç olumsuzlukla üstüste karşı karşıya geldi,o yüzden herkes sineye çekildi galiba,herkes yeniden toparlanacaktır....

e hazır mubarek günde gelmişken bence en iyi zaman,yanlış mıyım?

Son düzenleme:
yaklasik iki sene öncesine kadar yapiyorduk boyle işler. prometheus buralarda değil sanirim ben de motoru satmak zorunda kaldim kalali uzak kaldim. cekip cevirecek ilgilenecek bir adam lazim yoksa zor boyle işler.

olursa katılmak isterim zaten çarşamba toplantılarına katılmak istiyordum.

öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar,mubarek ramazan ayı girdi gireli sürekli aklımda bu düşünce var ve bu konu hakkında öncelikli olarak ADMİN,YÖNETİCİ,MODERATÖR VEYA ORGANİZATÖR arkadaşlardan daha sonra bütün mt ailesinden yardım beklioruz.biz ankara mt olarak neden bi buluşma-tanışma-kaynaşma iftar yemeği düzenleyemiyoruz?herkez şööle eşini-kız arkadaşını,hatta annesini veya kız kardeşini getirip tam bi aile ortamında neden tanışıp,görüşüp bu arkadaşlıkları devam ettirmiyoruz?
lütfen konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızdan kimseyi mahrum bırakmayınız.saygılar ve sevgilerimle.SERDAR

çok güzel düşünmüşsün yapmak lazım

günaydın millet

Son düzenleme:
Aslında neden bu kanıya kapıldın anlamadım daha 2 gun once 380km lik yol yaptik Ankara MT olarak, bide haftada 1 gun bi sekil bulusuyoruz. Bu haftaki iftar yemeginden sonra çay olsun mesela ?

bide olumsuzluklar olayı var Ankara MT bu sezon ciddi kazalar atlattı bunun bi payı varmı bilemiyorum...

sen kimsin bilader ?
iki baslikta da bulusalim diyosun da pazar neredeydin ?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yada çarşambaları nerdeydin? zahmet edip siteyi inceleseydin bence bu topic açılmazdı :cat:

her çarşamba toplanıp uyuyor musunuz? anlayamadım, uyumak için toplanmak çok saçma, konuyu açan arkadaşlara katılıyorum :queen:

Babalar gelmesin mi:cherry:

bende burada ankara mt ile ilgili bir eleştri yapiim;
topicler çok uzamış, konu takip edilemiyor, geyik mesajlar fazla olduğundan sorulan sorulara yanıt alınamıyor :(

Kim olduğunu bilmiyorum tanışmadık ama anladığım kadarı ile yenisin.Ankara MT olarak Nisan 2008 tarihinden itibaren 25 e yakın gezi yapıldı çarşamba toplantısı zaten klasik ramazan olmasına rağmen yine geziler ve toplantılar devam ediyor sen herhalde Ankara MT yi başka bir il grubu ile karıştırdın sanırım.İftar yemeğine gelince davet Ankara MT yi gelmezlerse o zaman stem et.Ayrıca hacıbaba'dan 3 kğ.tanışma ,kaynaşma ve Ankara MT ye kabul için baklavanı bekliyoruz.Ankara MT kadar tatlıya düşkün başka bir MT varmı? Haydi hoş geldin aramıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar