sizin kötü anlarınızı karıştırmaya hiç niyetim yok :queen:
ne demiş atalarımız herkezin kötüsü kendine :queen:
ne demiş atalarımız herkezin kötüsü kendine :queen:
Bende bunu demeye çalışmıştım iyiki gelmemişim:cherry::cherry:
EMİN
mert; meraba, ben gecelerin gazcısı mert ben; memnun oldum bende mahallenin sazcısı emin :mrgreen:
Aranıza yeni katıldım discordion misafiri olarak ama sizlerle çok keyifli ve güzel vakit geçirdiğimi hissettim çok teşk :mrgreen:
biraz adrenalin iyi geldii doğrusu :bounce:
piştt süperdi yaa))
Aranıza yeni katıldım discordion misafiri olarak ama sizlerle çok keyifli ve güzel vakit geçirdiğimi hissettim çok teşk :mrgreen:
Bir haftadır giremiyorum siteye teknik sebeplerden ötürü :mrgreen: Malesef bu toplaşmaya da katılamıciiz fekat malum gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz anladın sen onu kuyucadısı :wiinkk:
![]()
Tuçik sana akdraja girme demedimmi benBu arada Halis abi ile Murat 'ın oturuşları süper :mrgreen:
Nasıl olsa üye olursun demiştim :bounce: Hoşgeldin
Bir haftadır giremiyorum siteye teknik sebeplerden ötürü :mrgreen: Malesef bu toplaşmaya da katılamıciiz fekat malum gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz anladın sen onu kuyucadısı :wiinkk:
iyiki gelmişim
fotojenik ben
arkadaşım link olanlar açmam ben güzel koyun ya![]()
üşengeç çeçi nası çeçisin sen öle bööö sanaaa böööööööööööööööööööööööööööö zaten habersiz geldin bööö sana böööö
Yok Akordion Discordian ulen Real World Real King daytttt :cherry: mineciğim olsa şıp diye doğrusunu yazmıştı bu yüzden seviyorum onu :mrgreen:
Şii arkadaşım benim olmam size ayrıcalık:cherry::mrgreen:
havada melek suda su perisi karda prensesim:mrgreen::queen:
Kız naber ya
Hoşgeldin canım
![]()
Bu arada Halis abi ile Murat 'ın oturuşları süper :mrgreen:
qünaydınlar mT![]()
ben geldimmmmmmm