anlamam mı :wiinkk:
karnım acıktı be :bounce::bounce::bounce::bounce::queen:
anlamam mı :wiinkk:
sen hala açmısın büryandan sonra yau :d yuh diorum başka bişiy demiorum![]()
sen hala açmısın büryandan sonra yau :d yuh diorum başka bişiy demiorum![]()
gürkan abi strar buçmudur nedir orda yemek istediği bi cismi yiyemedi o yüzden gözü aç onun :queen::queen:
tabi büryanı ben tek yedimya doğru :queen::queen::queen: açtırma ağzımı zararlı çıkma :queen::queen::queen:
o dedihin şeyden yiyen hiç aç kalırmı sence :queen::queen::queen::queen:
abi hiç öylesini yemediğim için nası bi his bilemicem şimdi :queen::queen:
o zaman şunu yapıcan benim tejrubeme güvenicen inş tadarsın en kısa zamanda :bounce: yanlız tavsiyem onun yanında içeçek önemli :queen::queen:
tamam gürkan abim senin tavsyene uyicam askere gitmeme yakın oturucam bi pastanye 4,5 porsyon yicem içicek bişeyde buluruz ::dpac:::queen:
pastanede bulamazsın yemek için ordakiler vitrinde duruyorlar :queen: :queen::queen::queen::queen:
abi bulurum bende açık büfe bi pastane :bounce::wiinkk:
evl da açık büfeninde bi kötülüyü var herkez sırada oluyo :queen::queen::queen:
abi sende hiç yardımcı olmuyosun :queen::queen::queen::rendeer:
lafın oraya gelecehini biliyorum kocum rahat ol sen yardımsa yaparız acık büfe dedihin bi telefon na bakar :queen::queen::queen::queen::queen:
:flower::flower::flower::flower:::surprise::coool::::coool::
AİHM burdan kaç km emünn![]()
EMİN
mert; meraba, ben gecelerin gazcısı mert ben; memnun oldum bende mahallenin sazcısı emin :mrgreen:
Harbi la emin sen neden böylesinn :mrgreen::mrgreen:
Şu deri pantolon giyip gabak satan sazcı emin dimeee :queen::queen:
gülersin tabi banada böyle yardım etseler fakat tırnaklarımızla kazıyoruz :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
abi gülüyorum ama sebep başka benim nerde oturduğumu unuttun galiba KUMBURGAZ :bounce: neyiyle meşhurdur hadi bakalım güzel bi soru :queen:
çok iyi biliyorum kumburgaz prenses otel 512 nolu oda dersem anlarmısın :queen::queen::queen::queen::queen:
sanırım bahsettiğiniz yerde kötü anılarınız var
arkadaşlar başka resim yok mu? :cherry:
her kötü anı öyle olsun karıştırma :queen::queen::queen::queen:
abi gülüyorum ama sebep başka benim nerde oturduğumu unuttun galiba KUMBURGAZ :bounce: neyiyle meşhurdur hadi bakalım güzel bi soru :queen: