[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar önemli ....!!!:salut:

dün akşam masada 14 16 ingiliz anahtarımı unuttum benim için çok değerli olan bu anahtarı bulana gorene duyana ödül vericem lütfen bilgilerinizi bana bilidiriniz.:queen::queen::queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Kemal ben görmedim bişiy. İnşallah bulursun.

Evet arkadaşlar akşam resim çektim elime mi yapışacak arkadaşlarla paylaşırım siteye atarım dedim. Valalhi elime yapıştı. 1 saati aşkın süredir resimleri yüklemeye çalışıyorum. işimden gücümden kaldım. MT İstanbul kıymetinizi bilin. :p

arkadaşlar önemli ....!!!:salut:

dün akşam masada 14 16 ingiliz anahtarımı unuttum benim için çok değerli olan bu anahtarı bulana gorene duyana ödül vericem lütfen bilgilerinizi bana bilidiriniz.:queen::queen::queen:

seninmiydi o anahtar ya ben gördüm ama almadım kalktık büğük ihtimalle masada kaldı ordaki personele sor kemalcim :rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaşlar resimleri bir türlü yükleyemedim. Bağlantım çok zayifladı sanırım. Sürekli hata veriyor. Akşam tekrar deneyeceğim.

İşime de çokca geç kaldım. Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar resimleri bir türlü yükleyemedim. Bağlantım çok zayifladı sanırım. Sürekli hata veriyor. Akşam tekrar deneyeceğim.

İşime de çokca geç kaldım. Görüşmek üzere.

tamer abi canın saolsun beklerız biz önemli değil:cat::cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ne ödülmü?? ben bilimiyorum abi kim soyledı yok ödül mödül.

evet büyük ödülü acıklıyorum beşiktaş starbucksta bir adet kahve gürkan abinin :):)en sevdiği yerde.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

3719.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük ödül kafvemiydi hıhhh amorti gibi hediye :p

ama bütün MT ye :):):):mrgreen::mrgreen:sakın ciddiye flan almayın yanarım.:queen::queen::queen:

kahve işin bahanesi canım onlar mekana qelen ßayanları ödül olarak qörüyolar :queen: ßen şahidim kerem'in qözleri fıldır fıldır kız qörünce dayanamıo napsın genç işte :queen:

yok ben bakmam ama sadece kahve içerim..:p:p:p:):)

Son düzenleme:
ama bütün MT ye :):):):mrgreen::mrgreen:sakın ciddiye flan almayın yanarım.:queen::queen::queen:

walla ßen aldım ßana kesin ısmarlıcan :) yoksa Çıngar çıkartırım :queen:

ßakmam diyenden korkçaksın kesin çaktırmadan yapanlardansın :p

kahve işin bahanesi canım onlar mekana qelen ßayanları ödül olarak qörüyolar :queen: ßen şahidim kerem'in qözleri fıldır fıldır kız qörünce dayanamıo napsın genç işte :queen:

sorma canım ya :)
ama keremin kıza yaptıgı iltifatlar bi harikaydı :queen::queen:

bütün mt ye dimi :flower::flower::flower::flower::flower::flower:::alkiis::

Ewet dun gece 2 de ewe girebildim. Cok guzel bir aksam we dewaminda gece idi. Bazi olaylar moralimizi bozsada eglenmesini iyi bildik. Cep tel den baglandim msj atmak icin ama henuz resim goremeDim. Cem abiye gurkan abiye kereme cadiya we gkn + bacosu ceme benimle beraber geride kalan herkesd tesekkurler. Bir an once resimleri yukleyin de aksam ewe gidince bakim. Ortama diycek lafim yok hersey geride kalmasina ragmen muhtesemdi hadi bana by by aksama gorusuruk

Ewet dun gece 2 de ewe girebildim. Cok guzel bir aksam we dewaminda gece idi. Bazi olaylar moralimizi bozsada eglenmesini iyi bildik. Cep tel den baglandim msj atmak icin ama henuz resim goremeDim. Cem abiye gurkan abiye kereme cadiya we gkn + bacosu ceme benimle beraber geride kalan herkesd tesekkurler. Bir an once resimleri yukleyin de aksam ewe gidince bakim. Ortama diycek lafim yok hersey geride kalmasina ragmen muhtesemdi hadi bana by by aksama gorusuruk

teşekkür bizden olsun erdinçim .

evet bende simdi eve geldim...oncelikle herkesden ozur diliyorum,bircok kisi ile tanisamadim ve malesef pek guler yuzlu ve aktif olamadim..anlayisla karsilarsiniz umarim! - destek olduklari icin GKN,mhrrmkpnr ve ozelikle aparata cok tesekkur ederim..umarim birsonraki duzenledigim bulusmada,bugun ki keyifsizligimi telafi ederim!

:rendeer::rendeer::pale::pale::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar