eee hani fotolar:rendeer:
ReLax... heyeCan yapmayın müsait olduklarında yüklerler :queen:
eee hani fotolar:rendeer:
çok bir organize gördüm sizi tuçe hanım
selam, 67 yaşındayım, siteye yeni üye oldum..
bacağımdaki kırık sebebiyle bi süre organizasyonlara katılamiyacağım
motorları ve motorcuları seviyorum
:queen:
reja ederis janım, jes le keremin güzelliği
o da kim, yeni bi şovmenmi ( arkama bak arkama, nasıl kalktı hemen:mrgreen
tüm buluşmlara bekleriz, hepinizi tanımak güzeldi:wiinkk:
hmm, senin için ayırdığım pamuğu çöpe atim o zaman
beklemioduk ama, neyss..![]()
pauauhahauhauhuhauha
gurkan abiyi online yakalayınca nişantaşını sor gokan![]()
ReLax... heyeCan yapmayın müsait olduklarında yüklerler :queen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bidahaki buluşma ne zaman acaba varmı kimsenin planı :silent::queen:
güzel bi geceydi biz sizden sonra dernekte çay içerek devam ettik muhabbete
ayrıca bana büyük büyük büyük büyük anneannemin minyatürünü hediye eden gürkana ve bu mevzunun içinde parmagı olan diger arkadaşlara çok teşekkürler
birileri biyerlerde saçma sapan bişeyler anlatıyo yazıyo çiziyo ama kim ne derse desin ben ikinci ailem olarak gördüğüm mt yi (sadece içinde bulunduğum istanbul mt değil türkiye mt yi ) seviyorum......
iyiki varsınız :rendeer:
sen ne zaman istersen gel kocum :queen::queen::queen::queen::queen:
eyw gürkan abi sağol:rendeer::queen:
evet arkadaşlar gün geçmiyorki vukaatsız bi gece geçireyim :queen: saat 03:45 suları ali arkadaşımızın yanından ayrıldıktan sonra evime dönerken büyükçekmece düzlüğünde 2 kafadar 1 adette motor e5 in kenarında motor ittiriyolardı yanlarında durdum ve konuşmayı aynen yazıyorum (s.a a.s nesi var marş basmıyo.ayak pedalı yokmu.bozuk.çekme ipiniz varmı.yok.kemeriniz varmı.var. çözün o zaman..... çıkarttırdım kemerlerini bağladım 3 kemeri birbirine sorada motorlara 1 kişiyi benim motora diğeride öbür motora yaklaşık 5 km bi yol çektim arkamda adamlar işin sonunda öyle bi allah razı olsun dedilerki sesleri titriyodu :queen::queen:ahanda çektiğim 2 resim
Herkese teşekkürler güzel bi buluşmaydı biraz geç geldik ama artık ramazandayız affola:rendeer:
Hikmet olum artık var ya desen ki eve giderken UFO yla e-5 te kapıştım tokatladım inanırım senle takılmaya başladığımdan beri bişeyler oldu hayatım değişti ne uğursuz adamsın yaa:queen::queen::queen:Gecenin 4ünde beni künefe yemeye çağırmalar falan yani ben böyle bi insan değildim 12den önce evde olurdum hep senin yüzünden olum:queen::queen::queen:Bu arada koyu yazılan yerdeki cümleyi çocuklara dediğinde tepkileri neydi:queen::queen::queen::queen::queen:
Beni de evin önünde polis durdurdu garaja gircekken nerdeyse:queen::queen:Çıldırdım yaa gecenin o vakti espri falan yapmaya çalıştı kaldıramadım tersledim:mrgreen:
Bu arada bi ara konuşalım karburatör işini Hikmet baktım takım taklavat var bakarsın benim motoruda indiririz:queen::queen::queen:
ya ßen sana diyorum işte 24 saat onLine servisÇisiniz siz diye anlatamıyorum ki vukuat dediğin ßöyle olsun afferim Sana yine yetişmişsin güzel ülkemizin güzel insanlarının yardımına :rendeer:
ali sen zaten kayışı koparmaya bahane arıyodun üstüne ben denk geldim galiba :queen: çocuklara gelince kemeriniz varmı.var abi dediler çözün lan o zaman dedim.abi sebep dediler baka kaldılar :queen::queen:
motor işini konuşuruz sen gitmiyomusunzeytin burnuna
Tamam kemer hikayesinin devamını +18 olduğu için yazamıyosun buraya anladım kanka problem değil yani:cat:
Yok yine yalan oldu bizim kazalı cbr.Ama sen diyosanki caddebostan güzelmiş dün içimizde kaldı bu gün gitmezsem yakarım bu motoru benim için problem yok yani sen istedin diye gideriz:queen::queen:
ali sen zaten kayışı koparmaya bahane arıyodun üstüne ben denk geldim galiba :queen: çocuklara gelince kemeriniz varmı.var abi dediler çözün lan o zaman dedim.abi sebep dediler baka kaldılar :queen::queen:
motor işini konuşuruz sen gitmiyomusunzeytin burnuna
Tamam kemer hikayesinin devamını +18 olduğu için yazamıyosun buraya anladım kanka problem değil yani:cat:
Yok yine yalan oldu bizim kazalı cbr.Ama sen diyosanki caddebostan güzelmiş dün içimizde kaldı bu gün gitmezsem yakarım bu motoru benim için problem yok yani sen istedin diye gideriz:queen::queen:
ne caddebostanamı gitmek istiyosun tamam alicim senimi kırıcam kardeşim motoru araklamış kız gezdircem diyodu gelsin şu gidonu halledeyim akşama caddedeyiz :queen:
mrsago
ne caddebostanamı gitmek istiyosun tamam alicim senimi kırıcam kardeşim motoru araklamış kız gezdircem diyodu gelsin şu gidonu halledeyim akşama caddedeyiz :queen:
Ama gelmeyeni....Sahilden yüzdürürüm valla:queen::queen:Kap gel motoru Florya mc önünde söker toplarız no problem zaten vida tutuyo motoru:queen::queen:Ben bi dışarı kaçıyom senin birader geldiğinde bana bi alo de çıkalım:cherry:
eee madem takılıcaktınız dernege niye gelmediniz :silent:
ali acelen ne caddeyi akşam zabıtamı kovalıyo iftardan sonra kaçarız :queen:
Valla laf ağızdan çıktı benim için fark etmez zaten tahminen yine eve dönmemiz sabah ezanını bulcak.Ama kesin kaçıyoruz bak içime oturur valla gelir ben de sana çökerim sonra:cherry:
cadıcım ben artçımı bıraktım nurtepeye sonra döndüm beşiktaşa ordan nişantaşı ordan sonrası :queen::queen::queen::queen::queen:
tamam tamam kesin kimse birbirine çökmesin ne gerek var :queen: dünki gibi iftardan sonra aynı saatte buluşruz :rendeer:
Arkadaşlar resimleri yüklüyorum şuan ama 34 tane resim tabi birazcık zaman alıyor. İşim var acil dışarı çıkmam lazım ama sizlerin ricasını kırmak olmaz.
Dün akşam ortam çok güzeldi. MT İstanbul yine göz doldurdu. Çok güzel kareler var buluşmaya dair. Birazcık sabır.![]()
otursanıza kardeşim evinizde ne geziyosunuz gezen var gezemeyen var