haklısın motorum satılık ama acilliyeti yok satılmazsa dursun tok satıcıyım anlayacağınarkadaşlar bende sizin gibi gv250ye çok takmıştım bir aralar.. hatta bayağı bir süre para biriktirmeye başladım.. işe girdim çıktım falan filen dayanamdım gv250 almaktan vaz geçtim.. biriktiremedim bi türlü 5000ytlyi.. sabit bir işim olmadından ötürü birde yaptığım işte ne kadar harcama olacanı hiç bir zaman kestiremediğimden ötürü birikmedi işte.. neyse napayım ne edeyim dedim keeway sl150 alayım dedim.. uygun sayılabilecek bir miktara aldım.. daha 2 haftalık ama gözüm hala daha gv250de.. sl150 gv250nin yanına bile yaklaşmaz ama yinede 1-2yıl beni idare eder.. en azından 2 yıl sonra ya gv250 yada vn600lerden niyetliyim.. ilk motorum şimdillik ufak tefek sorunlar var ama kısmen memnunum.. ama aklımda hala daha gv250 öle duruyor..
mrock arkadaşıma da bişey sorcam.. farın yanındaki sisler standart piyasada satılan sislerden sanırım.. kaça aldığını merak ettim.. çok şık durmuşlar gerçektende.. yeni taktırdığın sisler zevk meselesi.. bi yorum yapmıycam)
bu arada mrock sen motorunu satmıyomuydun.. ben mi yanlış hatırlıyorum)
http://www.sahibinden.com/tertemiz_bakimli_aksesuarli_kacirilmayacakWQQaXQQ9524412WQQpXQQdisplayitem
hayırlısı olsun arkadaşım yeni motorunla nice km ler diliyorum.Farın yanındaki büyük sislerin şuanki fiyatı 65 YTL civarı.Yeni takılan sisler biraz aşırı gibi duruyor lakin chopper gösteriş işidir diye boş nere varsa bişeyle doldurmaya çalışıyorum.Şimdiki planım arka çantanın yanlarından 2 tane bayrak için anten şeklinde direkler bağlayacağım.Maksat dikkat çekmek değil mi yan yana durunca shadow dragstardan gösterişli duracak alet