Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadaşlar hadii alım satım işlemine başlıcam para lazım yahu motorun ruhsatı değiştircem

ge abi gelll sıfır TİGER :p

tiger eksozu satıyorum arkadaşlar

fiyat olarak 250 ytl düşünüyorum. eksoz temiz sadece 80 km yapmış biliyorsunuz motor aldım devil takılı.

DSC01451-1.jpg

gt 250 r'a düzgün sağlam bi zincir alabileceğim bi yer warmı millet ucuza fazla para bayılmak istemiyoruzda =)

pmdende ulaşırsanız ayrıca sevinirim...

selamlar walker tiger eksoz var verelim sana :p

Sagolasın egzost war da kimseye tawsiye etmiyorum, global zaten parça alamadığı için bok atıcak yer arıyo garanti söz konusu olduğunda, direkt olarak egzostu bahane edip motorun pert olsa bile karışmıyolar.. Sonunda delirticekler vericem avukata.

Sagolasın egzost war da kimseye tawsiye etmiyorum, global zaten parça alamadığı için bok atıcak yer arıyo garanti söz konusu olduğunda, direkt olarak egzostu bahane edip motorun pert olsa bile karışmıyolar.. Sonunda delirticekler vericem avukata.

e zaten 2006 model ve 2007 modelın garantısı zaten kalmadı kı artık..

2007 sonuna doğru alındı motor saten garantisi az bişe daha war :D

bide kötü olmuş erhan yokmu çevrede kimse arabaya bile olsa takarsın sen de sat egsozuda :queen:

alım satımı alıcam daha demişsin ya ondan ole dedim geç olması kötü oluyor (bence) ondan ole dedim :) para yok die yani :D

Günlerdir mesajlaştığım sen misin:queen:
Hayırlısı olur inşallah dostum:cat:

hakkatten ya olaya bak :queen: bunlar bi işaret :cherry: yarın gidiyom bakalım teb vakıf falan hangisi uygun werirse krediyi alcam... duruma göre bi msj çakarım sana yupbi satma ben geliom die :rendeer: tmm mı :cat:

Eyvallah dostum beklerim.Bu arada motora şimdiye kadar 2 ayrı alıcı çıktı.Birisi gelmeden vazgeçip başka motor almış.Dün akşam da ta Beylikdüzü'nden iki kişi bir er6n ile gelip baktılar.O motorun sahibi motorlardan anlıyordu.Adam belki 1 saat motoru inceledi.Açıkcası ona kusur bulamayacağını söylemiştim ama yine de uğraştı:queen: Motoru beğendiler fakat bir sorun çıktı.Bu iki arkadaş da 165 boyunda.Motoru alacak olan arkadaş üzerine binince ayakları yer çok zor basıyordu ve de acayip tırstı:queen:Bir de naked modele bakacaklarmış.Dediğim gibi tamamen kısmet olayı.Zaten acelem de yok.Motor da otoparkta yatıyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar