[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aradım bi bayan çıktı telefona 1 saate kadar gidicem, tam adres tarif edebilecek biri aranıyor :)

aradım bi bayan çıktı telefona 1 saate kadar gidicem, tam adres tarif edebilecek biri aranıyor :)

Selam Ben CBF150 Süleyman,
Pasaklı murti06 geleceğinizi söyledi buyrun bekliyoruz.
Adres cihan sokak 27/4-5 şöyle tarif edeyim.Necatibey tarafından gelirseniz sağa sezenlere döneceksiniz.50 m.gittikten sonra sola cihan sokağa döneceksiniz 3. bina tabelayı görürsünüz Çolakoğlu Ray sigorta acenteliği.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süleyman dükkana hediye getireceğini duydum :p tavlamız yok haberin olsun mümkünse ceviz olsun canım sterilciğim :p

Motosikletimi sattım.Rizeden gelen bir arkadaş 7.500 YTL verip aldı gitti.Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Süleyman dükkana hediye getireceğini duydum :p tavlamız yok haberin olsun mümkünse ceviz olsun canım sterilciğim :p
Siz tükkanı tavla oynamak içinmi açtınız aslanım çalışın çalışın:bounce: Hediye neymiş kim icat etmiş alışveriş yapıyoruz ya daha hatuna mont falan alacağım kendime kask, topcase'i değiştireceğim. Üffffffff ulen bu motor işi ne masraflı yaaa:pr: sen bana bolca müşteri gönder bende o müşterilerden kazandığım paracıklarla bu eksiklerimi alayım senden:p

Motosikletimi sattım.Rizeden gelen bir arkadaş 7.500 YTL verip aldı gitti.Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Ne almayı düşünüyorsun çağlayan abi :silent:

Kararsızım fazla paramda yok hep beraber uygun bir şey bulacağız.2005-2006 model XT 660 olabilir.7500-8000 ytl aralığında olmalı

Selam Ben CBF150 Süleyman,
Pasaklı murti06 geleceğinizi söyledi buyrun bekliyoruz.
Adres cihan sokak 27/4-5 şöyle tarif edeyim.Necatibey tarafından gelirseniz sağa sezenlere döneceksiniz.50 m.gittikten sonra sola cihan sokağa döneceksiniz 3. bina tabelayı görürsünüz Çolakoğlu Ray sigorta acenteliği.

mrb hocam,
bugün gelecektim ama bir müşterim gelecek ofise yarına kaldı artık. yarın ordayım bu arada adresi tam bilmiyorum akşamki toplantıda birisinden öğrenirim artık veya akşam sizde geliyormusunuz. :)

mrb hocam,
bugün gelecektim ama bir müşterim gelecek ofise yarına kaldı artık. yarın ordayım bu arada adresi tam bilmiyorum akşamki toplantıda birisinden öğrenirim artık veya akşam sizde geliyormusunuz. :)

Merhaba hocam,
Sorun olmaz yarına bekleriz.Malum ramazan münasebeti ile toplantılara katılamıyorum.Arkadaşlarda biliyor benim ev Çubukta bana ters oluyor işten eve evden tekrar toplantıya yorucu oluyor.Ama ben toplantılara iş çıkışı arabayla geliyorum.
Büroyu tarif ettim ama anlamadınız sanırım.Umarım uydu görüntüsü işinize yarar

Son düzenleme:
Motosikleti
Pancar Motoru
Merhaba Ankara MT,

Motosikletime Mivv Suono egzoz aldım. Kastamonu'da ikamet ettiğimden motosikletimi DynoJet'e çıkarabileceğim en yakın adres başkent Ankara. Başkenti olukça iyi bilirim ama iş DynoJet'e gelince danışmak gerekti. İstanbul'da bu DynoJet işini ciddi yapan arkadaşlar var. Fakat İstanbul hem mesafe olarak uzun hem de mevsim itibarı ile yol koşulları riskli.

Bana başkentte bu işi düzgün yapan servis bilgisi verirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar