- Konu Yazar
Arkadaşlar bu sabah malatyanın en ünlü caddesinde bi motor kullanıcısı gördüm yemin ederim şok oldum bi on saniye anlamsız bakışlarla derin bi boşluğa daldım bi an öldürmek istedim kendimi hayat çok anlamsız geldi yaşam enerjim bitti.... belki yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama motor bence kız tavlama aleti deil herşeyden önce harley davidsonla bundan 100 sene önce başlayan ve dewam eden felsefesi ruhu olan bişi.... özgürlüğün simgesi barışın eğlencenin tutkunun birazda heyecanın simgesi... adam yamaha bi chopper almış motor gerçekten harika görünüodu 250 kilo civarı oturaklı gerçekten güzel bi chopper dı ki fiyatı sanırım 15 20 bin ytl... adam güzelim motorun arka koltuğuna kocaman bi hoparlor takmış... direksiyonun altında sanırım bi şahin yada doğan arabadan çıkma kocaman bi müzikçalar... kask yuk bişi yuk binmiş motora caddede gidip gelio.... her caddeden geçişinde BAS GAZA AJKOM BASGAZAAAA die irenç bi şarkının sesi gelio bangır bangır... aptal liseli kızlarda azının suları aka aka bakıolar benim bu midemi bulandıran görüntüye.. kızlar mı aptal? motoru o hale getiren sürücümü aptal? o anlamsız şarkıyı yapan adammı aptal? kafam çok karıştı
ale: adam güzelkim chopper la bunu yapıosa ona bi kamyon verdiiinde kimbilir nabar =)=)=) yorum yazın arkadaşlar yalnış düşünüosam beni uyarın :rendeer: