Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kadirli, Ceyhan MT Iftar Yemeginde Buluşuyoruz. 14.09.08

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep,Adana,Osmanıye,ceyhan.kadirli motosiklet net üyeleri 14/09/2008 pazar günü tüm il ve ilçelere ortak nokta olan osmaniye nın kadirli ilçesin de iftar yemegin de buluşuyoruz gelmek isteyen arkadaşlar dostlar isimlerini yazdirsınlar iftar yemegi ona göre yapılacaktır.

bu mubarek günde toplanalım kaynaşalim..

yer:KADİRLİ
saat:17:00

yemek menüsü:

kuşbaşi kebab
patlıcan kebab
salata
sade yagli kadayif :queen::queen:
dscn1789qz5.jpg

kola

çay

kişi başi üçret : 10 ytl dir

gecen seneki iftar toplantısın dan bir kaç resim
dscn1786hy2.jpg

dscn1785bm8.jpg

dscn1784bc8.jpg

dscn1779xa5.jpg

gelecekler listesi.

AYDEMİR+ eşi
benhasan
ahmet+nalan
halil abi+eşi
sabri usta
mahmut
ali erkengel
orhan
haluka28
iso+biricik nişanlısı
ahmet+eşi+3 misafir
yusuf+eşi
gökhan+eşi+kardeşi+kardeşi
abdurrahman+nişanlısı
ishak+eşi
hakan
ilyas
kağan
şeref+eşi
üzeyir+misafir
gökhan+misafir
harun
mahmut
salih
savaş+eşi
reşitin babasi +annesi+kızkardeşi
özden+suat
serdar
ugur+eşi
ediz
eyüp kastal
yahya+mustafa

toplam 56 kişi biz yinede 60 kişilik ayarliyalim

Son düzenleme:
Gerçekten çok katılmak isterdim, ancak o gün istanbula uçuyorum. O nedenle katılan arkadaşlara afiyet olsun vede Allah kabul etsin, artık tanışma ve görüşme başka zamana inşallah.

Eğer hastanede nöbetimi ayarlayabilirsem mutlaka gelirim Allahın izniyle. Geçen sene Adanada yapmıştık böyle bir organizasyon hala tadı damağımda. :)

Mersin İl Temsilcisi
adanada olsaydı bireysel olarak katılabilridim ama saat ve mesafe uymuyor maalesef

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın bakim gelebilirim belki,kesin cevabı yazarım yarın:cat:

pazar günü 07/15 çalışıyorum.adana mt arkadaşlarla görüşeyim o saatte onlarada uyarsa geleceğim.daha sonra tekrar yazarım kesin cevabı:cat:
aydemirim :rendeer:

ahmet -nalan
özden-suat

şimdilik bu kadar ama sayı artabilir

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Arkadaşlar Aydemir Abimle Birlikte Organize Ettiğimiz Iftar Yemeğine Gelme Imkanı Olan Bütün Arkadaşlarımız Ve Bütün Mt Il Grupları Davetlidir. Ramazan Olması Nedeniyle Bize çok Uzak Mt Il Gruplarının Katılamayacağı Düşüncesiyle Diğer Il Gruplarının Isimleri Belirtilmedi Ancak Gelebilen Bütün Motor Tutkunu Arkadaşlarımız Davetlidir. özellikle Mersin Ve Kozandan Katılımlarınızı Bekliyoruz.

ali abi motorlarlamı gidilicek yoksa arabaylamı sen bi ara sanki arabayla gideriz falan demiştin eğer motorlarla gidilicekse ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim mondi gidermi bu yola
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km

GAZİANTEP MT

ali abi motorlarlamı gidilicek yoksa arabaylamı sen bi ara sanki arabayla gideriz falan demiştin eğer motorlarla gidilicekse ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim mondi gidermi bu yola
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km

GAZİANTEP MT

millet türkiye turuna çıkıyo mondi ile neden gitmesin,motoruna inanırsan seni yolda bırakmaz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar