[Eskişehir - MT]

Keyifli bir gezi oldu katılan arkadaşlara teşekkür ederim.:cat:

ben de teşekkür ederim abi'm :rendeer: :)

cihat abi seninle inşallah bir yol yaparız . 1.5 yıldır gezemıyoruz senınle . bende nasipse eger kfc yada pizzahut a gırecegım . motor kac bın km dr servıs yuzu gormedı ordan alacagım para ıle bır bakım yaptırıp ılk tatıl gunumde ıyı bır gezı yapmayı dusunuyorum . aslında eskişehir mt olarak bir tur yapsak bayramda fln hiç fena olmaz

sen ölürdün le o yollarda kesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Havalar iyi olurda müsait olursam Eskişehir Mt olarak bir gezi daha düzenliyebiliriz.

müsait oldukça katılırım abi ben yine :)

Ellerinize, kollarınıza, ayaklarınıza ve motorlarına sağlık, çok iyi bir gezi olmuş. Özellikle TURCAVE olayı süper olmuş. Devamında birlikte olmak dileğiyle...

inşallah murat abi :) bu seferlik sensiz oldu :)

ben de teşekkür ederim abi'm :rendeer: :)

sen ölürdün le o yollarda kesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

müsait oldukça katılırım abi ben yine :)

inşallah murat abi :) bu seferlik sensiz oldu :)

ben mezitlerde ölmediysem hiçbir yerde ölmem hele balıkesir ivrindi yolunda edremitten gelirken

yaw kask takan motorculara insanlar neden uzaylı görmüş gibi bakıyor

Son düzenleme:
iyi geceler eskişehir mt sakinleri

ramazanı şerifiniz mubarek olsun yollarda görüşmek dileği ile...

kendinize ii davranın...

arkadaşlar yıllardır görmediğim bir arkadaşla tesadüf olarak karşılaştık taksici olmuş adı neydi yaaa unuttum valla :)

valla taksıde ıken motosikletlerı hiç iplemem başlarının çaresine baksınlar dedi dalsam şimdi suçlu ben olurdum yazıyı da canlı örnek olsun dedim

ben mezitlerde ölmediysem hiçbir yerde ölmem hele balıkesir ivrindi yolunda edremitten gelirken

yaw kask takan motorculara insanlar neden uzaylı görmüş gibi bakıyor

mezit ne ki ? paket yap evde yicem :queen:

motosiklet kültürünü bilmedikleri ve kendi güvenliğimizi değil de hava atma amacıyla giyindiğimizi düşündükleri için bakmalarını hoş karşılıyorum:)

hatırlatman için teşekkürler hamza:) hayırlı işler selçuk'a selam söle :)

sıtenın guncelleme modu selcuk tekrar ıftaarla gunceller:mrgreen:

Harbiden sen bot musun nesin arkadaş :mrgreen: Sayfa sürekli senin tarafından güncelleniyor ben şüphelenmeye başladım artık :mrgreen: Patronun bi ağızını aramak lazım :mrgreen::mrgreen:

Bi işe yarayayım dedim abi :cherry: Aleykumselam abicim...Sanada hayırlı işler :rendeer: Vaktin olursa uğra bi çay çorba iç :cat:

mezit ne ki ? paket yap evde yicem :queen:

motosiklet kültürünü bilmedikleri ve kendi güvenliğimizi değil de hava atma amacıyla giyindiğimizi düşündükleri için bakmalarını hoş karşılıyorum:)

senin motorun musait gel cruıserla donsene ybr de dondugun gıbı

Herkese hayırlı Ramazan Akşamları...

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi her Pazar günübirlik gezi yapıyoruz. Geldik 14 Eylül Pazar'ına. Şu an için aklımda bir fikir yok. Ama şimdiden fikri olanlar paylaşırlarsa ona göre bir gezi planlayacağım.

Ayrıca biliyorsunuz artık Ağustos ayı bitti, havalar serin (şehir içi havaya bakıp aldanmayın, şehir dışı bol rüzgarlı ve serindir). Geziye gelecek olan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum: günlük kıyafetlerinizle motor tepesinde geziye gelmeyiniz. En azından motor montu giyebilirsiniz (hem de koruma maksatlı). Artık hava serin olduğu için de içlik giymeyi ihmal etmeyiniz. Hem sağlığınızı koruyun ileride rahat edin, hem de PRO motorcu olduğunuzu gösterin :wiinkk:

Tüm yorumlarınızı Cuma'ya kadar bekliyorum.

slm saygı değer MT üyeleri.Hakkımda ki iyi dilekleriniz için burdan da teşekkür etmek istedim.kendinize dikkat edin yollar tehlikeli.amannn transitlere dikkat :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hafta sonu Eskişehirde olursam ve Volkan ve Özge de geziye katılırlarsa bu sefer ben de varım, yazın listeye :cherry:

Ahmet kardeş tekrar iyi ki doğdun, nice yıllara canımcım :rendeer:

arkadaslar beraber yaptıgımız gokart resimlerini en kısa sürede o cocuktan almaya calısıcam

eğer düzgün çektiyse benim msne e-posta ile yollarsın :) buraya ekleyince çok büyük çıkar onlar gerek yok :)

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi her Pazar günübirlik gezi yapıyoruz. Geldik 14 Eylül Pazar'ına. Şu an için aklımda bir fikir yok. Ama şimdiden fikri olanlar paylaşırlarsa ona göre bir gezi planlayacağım.

Ayrıca biliyorsunuz artık Ağustos ayı bitti, havalar serin (şehir içi havaya bakıp aldanmayın, şehir dışı bol rüzgarlı ve serindir). Geziye gelecek olan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum: günlük kıyafetlerinizle motor tepesinde geziye gelmeyiniz. En azından motor montu giyebilirsiniz (hem de koruma maksatlı). Artık hava serin olduğu için de içlik giymeyi ihmal etmeyiniz. Hem sağlığınızı koruyun ileride rahat edin, hem de PRO motorcu olduğunuzu gösterin :wiinkk:

Tüm yorumlarınızı Cuma'ya kadar bekliyorum.

abi geçenki gezi güzeldi gerçekten de muhabbet de güzeldi yollar mekanlar da güzeldi :) daha çok böle manzaralı yeşili çok, bol bol manzara fotoğrafı çekebileceğimiz yerler olursa daha iyi olur benim fikrim. :) hatta öyle yer bulursam ben en büyük hayalim adeta katalog çekimleri gibi fotoğraflar çekmek istiyorum ama yer bulamıyorum :)

mrb millet guncelci geldi ramazan nasıl gecıyor bakalım

allaha şükür selçuk :)

slm saygı değer MT üyeleri.Hakkımda ki iyi dilekleriniz için burdan da teşekkür etmek istedim.kendinize dikkat edin yollar tehlikeli.amannn transitlere dikkat :cherry:

valla özellikle mutalip yolundaki bisikletli ve iri farlı tepesinde dolmuş yazan minibüslere dikkat ediyorum artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Hafta sonu Eskişehirde olursam ve Volkan ve Özge de geziye katılırlarsa bu sefer ben de varım, yazın listeye :cherry:

Ahmet kardeş tekrar iyi ki doğdun, nice yıllara canımcım :rendeer:

e tabi motosikletine usta eli değmiş ve eskisinden çok daha iyiymiş sanırım:) bunu duyduğuma sevindim aytaç :rendeer: güzel bi hadiseye vesile oldum artık içim rahat :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar