arkadaşlar motorsiklet kullananları geri zekalı görüyorlar ve bizi, yolunacak birer keriz zannediyorlar ama çok çok yanılıyorlar.biraz teknik ve mekanik bilgisi olan herkes inanın birçok motorsiklet aksesuarını rahatlıkla yapabilir en azından bir araya getirebilir ve çok ucuza mal edebilir.eline koluna sağlık .bizler bu tipişleri dayanışma içinde rahatlıkla halledebiliriz.bununbda en kolay yöntemi forum net siteleri.allaha emanet olun arkadaşlar.
özel not italyan fransız makinalardan kesinlikle uzak durun.japon alman yada hatta çin makinaları bile daha iyidir.

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 PM ----------
örnek bir çok racing yada roadstar touring makinaların yan koruma topuzları piyasada çok pahalı bir tornacıya gidin adam$lar size bedava fiyatına 15 dakikada yapıyorlar sadece örnek ve ölçü resimleri yeterli.ben capomu takasla sattım adamlar hesapta yan koruma demirleri koymuşlar ama yan yatmada sinyaller ve ön kafa yanları parşalanıyor.bende koruma demirleri yanına-üzerine simetrik ve aynı ölçü-ağırlıkta topuz koydum ve yan yatmada topuzların sayesinde makineye hiç bir şey olmadı hatta topuzların uç kısmınada kauçuk koydumdu ki sert yatmalarda esneklik sağlasın diye.arkadaşta halen kullanıyor ve kullanım sırasında bir sıkıntı yaratmıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 PM ----------
arkadaşlar ben mali müşavirim fakat kaynak ve demir işlerinden anlarım.rahmetli babam atölyesinde beni 2 yıl çalıştırmıştı.bence il bazında örgütlenip bir çok işimizi kendimiz halledebiliriz. bize gereken mekan ve takımlar.zaten gerisine netten ulaşmak mümkün.