Kırk Yıllık Bilgisayarcıyım :)

:) Bir arkadaşın kendi yaptığı/yaptırdığı motosiklet sehpası vardı, çizimleri ölçüsü ile birlikte, aradım,taradım gelişmiş aradım yine bulamadım nerede bu yavs :queen:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) Bir arkadaşın kendi yaptığı/yaptırdığı motosiklet sehpası vardı, çizimleri ölçüsü ile birlikte, aradım,taradım gelişmiş aradım yine bulamadım nerede bu yavs :queen:

walla ben bilmiom

durum güncel kalsın ben de isterim çizimleri

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sorunu tam anlamadım, bu aradığın şey MT de mi? Yoksa kendi bilgisayarında mı :)

Eğer MT de ise google araması ile rahatca bulabilirsin. Ama bulabilmen için hatırladığın konu ile ilgili bir iki kelime yada cümle hatırlıyor olsan daha kesin sonuç alırsın. Google da şunun gibi ara ;

site:motosiklet.net kendi yapımım motosiklet sehpası

Kalın yazdığım yere hatırladığın bir cümleyi yazarsan 12 den vurabilirsin.

site:motosiklet.net el yapımı motosiklet sehpası

olarak arattım birinci sonuçta şu link var, ve sanırım 12 den vurdum :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-9-su-sogutmali-regal-raptor-hakkinda-68.html

Son düzenleme:
burda

Arayan bulur kolay gelsin... Bende sehpanın aynısından yaptırdım demirciyle ortak çalıstık ..:)

Son düzenleme:
Sorunu tam anlamadım, bu aradığın şey MT de mi? Yoksa kendi bilgisayarında mı :)

Eğer MT de ise google araması ile rahatca bulabilirsin. Ama bulabilmen için hatırladığın konu ile ilgili bir iki kelime yada cümle hatırlıyor olsan daha kesin sonuç alırsın. Google da şunun gibi ara ;

site:motosiklet.net kendi yapımım motosiklet sehpası

Kalın yazdığım yere hatırladığın bir cümleyi yazarsan 12 den vurabilirsin.

site:motosiklet.net el yapımı motosiklet sehpası

olarak arattım birinci sonuçta şu link var, ve sanırım 12 den vurdum :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-9-su-sogutmali-regal-raptor-hakkinda-68.html

:) Bahsettiğim MT'nin arama motoruydu teşekkür ediyorum yalnız 12'den vuran
headquarters oldu, diğer çizimleri de inceleyip bir demirciyle konuşayım yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Biz çizim olmadan satılık ilanlarındaki fotolardan eskizlerle çalışıp yaptık, demirci arkadaşın ellerine sağlık gayet güzel oldu...
Başarılar...

çok teşekkürler link için. düşünen arkadaşın da bileğine sağlık. uygulamakta fayda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar