sewgili orko_ye arkadasım ilgin için çok teşekkür ederim motorun hayırlı olsun
kazasız nice km lere diyorum....ilerde ehliyetini aldıktan sonra uzun tur
fotoraflarını bekliyoruz artık nitekim önceden gv250ye sahip arkadaslarımızın
tecrübelerine bakarak söylüyorum tabii bu motor uzun tourlar için çok ideal
insallah bende ilerde bir adet gv250 edinirsem burdan tüm gvcilerle iletişim
halinde olurum o zaman muhakkak görüşürüz belki beraber gezilere bile çıkabiliriz....
ama dediğim gibi bu kanuni işi aklımı çok karıştırıyor şöyle ki sen sanırım ikinci el
almıssın sanırım senin motorun global ama ben o km bir motor istiyorum rodajını
kendim yapıp ona ruh katmak istiyorum komik gelebilir ama arkadaslar bu böyle
hiç nasip oldumu bilmiyorum ama kendinizin açtığı bir motorun aynı modeline
bindiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız motor çok garip geliyo size bu
sanırım tüm araçlar için geçerli...işte derdim bu açıkcası kanuniden motor alma
fikri bana hiçte güvenli gelmiyo.....
selam arkadaşım. şuanda aynen senin hissettiğin gibi hissediyorum. ama bence kanuni cıtayı yükseltmek istiyor. ve üstelik hyo nun kanıtlanmış bir kalitesi var, sadece ismi değişti. üretim yine kore de yapılıyor. hemde st kanuni enjeksiyonlu. yani düşünüyorumda ne kadar kötü olabilir ki. ben bu moto yu alıcam.
forma yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum.:cat:
![]()
son olarak fotoğrafta görüldüğü gibi motora orjinal ön cam ve koruma demirinin üstüne(radyatörün hemen yanına) sis farı taktırdım.fena durmadılar galiba:cat:koruma demirindeki sis farını daha elektiriğe bağlamadım ama gidona yeni anahtar düğmesi koymayı düşünüyorum.Artık gündüzleri sadece koruma demirindeki sisleri yakacağım böylece gösterge lambaları ve kuyruk lambası boşuna yanmamış olacak:cherry: yeni takılan farları elektiriğe bağladıktan sonra bütün lambaları yakınca nası bi aydınlatma yapacak merak ediyorum.Ama trafikte hepsini yakacak kadarda şuursuz değilim tabi... :
![]()
![]()
krom sis farı 40 YTL. hyo servisinden orjinal ön camı 220 YTl .
bence piyasaya göre ön camın fiyatı pahalı....
merhaba arkadasım aradığım cevapları yavas yavas alıyorum ilginiz için hepinize tesekkür ederim :wiinkk:
birde şöyle bi sorum olacak,sorudan çok merak aslında şimdi kısmet olurda biz bu motoru alırsak tutup buna gv650 farı takabilir miyiz?:cherryçok mu fastastik oldu ne?)
cok güzel olmuş bence olay budur hayırlı olsun. yaa allah ım ölmeden önce bana da şu motordan almayı nasip et yarabbim. artık her gece rüyamda binmekten bıktım.
Merhaba arkadaşlar, gv 250 nin far ayarı var mı? Benim far yolu değil tabelaları aydınlatıyor, kısalarda uzunlarda yukarıyı aydınlatıyor.
ağlamak istiyorum ya bende ölmeden önce almalıyım bundan mutlaka. bu motoru yapan g.koreye gidecek paralar kuruşuna kadar helal olsun. daha doğrusu bu markayı çıkaran diyeyim.
gel kardeşim beraber ağlayalım. :salut: :salut: :salut:
aglamayın arkadaslar niye aglıyosunuz allah izin verirse enkısa zamanda sizde motor sahibi olursunuz insallah... gönlünde motor askı olan hiç kimseyi motorsuz bırakmasın allah.. dileyin, isteyin ,çaba sarfedin, allah verir gönlünüzdekini.
mrock, çok hoş olmuş yeni aksesuarlarınla motorsikletin, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
bir cm kadar yukarı aşagı oynatabilecegin bi ayar yeri var.. far kasasının arkasında... ama sis farın takılıysa ayar yapman biraz zor çünkü sisleri takınca kasaya pek oynayacak yer kalmıyor..
gel kardeşim beraber ağlayalım. :salut: :salut: :salut:
_bakteri_ , perishte ve ben bu motor için ne uykumuz uyku ne günümüz gün heralde arkadaslar bu sayfayı kesfettiğimden beri bana uyku yok arkadaslar sanırım sizede öyle...burda birbirinden güsel gv250leri gördükçe günden güne içim eriyo....
mrock kardesim ne o öyle nispet yapar gibi olan var olmayan var kardesim canımız çekiyo bir yerimiz şişecek....kardesim tabi ki yaptığım saka güzel günlerde binmen dileğiyle kazasız şürüşler diliyorum.....![]()