Motor üzerinde yapmak istediğiniz en büyük çılgınlık nedir?

çırılçıplak soyunup bi race e binip 300 le giderken vicudumun ruzgardan nası şekil değiştirdiiine bakmak güzel olurdu :queen: :queen::queen:

Tövbeee tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. :p Ramazan ramazan, akıllı olun bakayim. :mrgreen:

ama çok komedi bi görüntü olurdu harbi düşünsene yanından geçio 300 le vııııırn die korkunç bi görüntü şoke oluosun o anda :queen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ben oruç açmak isterdim motorun üstünde beşyüzle giderken : D
:queen::queen: açlıktan insanın aklına başka bişi gelmiyo walla :mrgreen:

ben hoşlandığım kızın yanında tek tekere kalkarak kızı ezmek isterdim eğer kız benle ilgilenmiyosa:queen: ya da e-5 in ortasında 1000rrla lastik yakarak yola simit çizmek isterdim isterdim:p

çırılçıplak soyunup bi race e binip 300 le giderken vicudumun ruzgardan nası şekil değiştirdiiine bakmak güzel olurdu :queen: :queen::queen:

harbiden yaa gözümün önüne geliyo onu yaptığım komik olurdu :queen:
abi ikimiz motorlarımızı alalım inş. yaparız :mrgreen:

Adam akıllı kurallara uyun bir şekilde motosiklet kullanmak:)

bu arkadaşta doğruların süloo herhalde:queen:bir 50cc scootere hayabusa 1300cc motoru takıp ışıklarda kawasaki ninja ile yanyana gelip yarışmak düşünsene herifkaskın vizöründen beni kesiyomuş ... ezik motorcu çek şu hurdalığı yoldan...bende şöle diyorum sizingibi gençleri pistlerde görmek isteriz:cherry:tabi gerisini siz biliyosunuz yazmama gerekyok 5 sıfırrrrrrrrrr

ben oruç açmak isterdim motorun üstünde beşyüzle giderken : D

yuhhh:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece on teker ustunde yere dik konumda motoru tazmanya canavari gibi oldugu yerde dondurmek:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar