KAZa'dan Geriye Bunlar kaldı ...

geçmiş olsun yusuf
2 senelik sigortacılık deneyimime ve Suzuki motorun parçalarının arabayı aratmayacağını hesaba katarak motorunun perte cıkacağını düşünüyorum...

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun pert olur motorun bir kısımda keserler ödeme yaparlarken karşı tarafın sigorta şirketini ve hasar dosya nosunu bildirirsen elimden geleni yaparım ...ama 1 haftada ödenmez hasar tutarın bu yoğunlukta min. 45 gün civarında sürer bu işlemler...

Anadolu kavağına giderken Senin yakında kaza yapacağını Cem abiye (aparat'a) söylemiştim ben. Bak dediğim çıktı neyse çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin daha dikkatli kullanman dileği ile geçmiş olsun

Son düzenleme:
Yenisini felan sigorta almaz sen unut. sana soyleyeyım 2.ci el piyasasını araştırırlar misan 2bin ytl 2.ci el piyasası sana 600 Ytl daha aşağısını 1.400 ü verirler aksinide iddaa edemessin geçmiş olsun.

yusufcum tekrar geçmiş olsun motorun tamirlik hali kalmamış allah korumuş seni yenisini alırlar sana kesin pert motor :cat:

Anadolu kavağına giderken Senin yakında kaza yapacağını Cem abiye (aparat'a) söylemiştim ben. Bak dediğim çıktı neyse çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin daha dikkatli kullanman dileği ile geçmiş olsun

:pr::pr::pr:eyüpcüm herkez bişeyler bilir kendi kafasına göre fakat yazmaz :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar