Büyük geçmiş olsun evet özellikle bu aylarda ve akşam üzeri iftara yakın insanlar daha agresif ve gergin oluyor yollar daha kalabalık oluyor ve dikkatler 2 kat daha fazla olması gerekiyor arkadaşalar
Ankara trafiğinde yaklaşık 10000 km beldiye otobüsü kullanmış olan bi motorcu olarak diyorumki,dikkat etmesi gereken onlar değil bizleriz,otobüste görüş alanı kısıtlı,durağa giriş yaparken yada şerit değiştirirken yada çıkış yaparken,otobüsün kuyruğu bi tarafa gidiyo,önü bi tarafa gidiyo,o arayada girmeye kalkarsan,ayıp edersinDikkatli olalım,büyük araçlara saygı gösterelim...
Arkadaşa geçmiş olsun,en kötü kazası olur inşallah....
Vallaha hasan kaç ten olduğunu bilmem ama çok beaaa,sallasan değer o derece yanii:mrgreen:
Sallamana gerek yok diyim burda hep deyik gidiyoruz diyim sende anla :queen:
yahu deli oluyorum böyle haberlere,bende bugün fatih de giderken yanıma bi servis arabası yanaştı eleman korna çalıp bişler sölüyo arkadada kask vardı dedim heralde kask düşmek üzere onu sölüo,sağa geçtim kontrol ettim biiş yok...
meher eleman ezilceksin diyomuş soradan jeton düştü ulan dedim yakalim şunu artık allah neverdiyse... sonra dedim akşam akşam iş almim başıma yoluma devam ettim...
oha o zaman bende otobüs şöförü olayımehlieti için yaşımı doldurup ahaha