yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar motorlar konusunda pek bir bilgi sahibi değilim motor almak istiyorum ilk hoşuma giden model mondial 250 mct idi tavsiye edermisiniz bu fiyatlarda bu tarzda başka alabileceğim motor modelleri ve markaları nelerdir birazda hız düşkünüyüm

2.el japon malı motosikletlere bakmanı tavsiye ederim.Motosikletten soğursun mazallah :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorlar konusunda pek bir bilgi sahibi değilim motor almak istiyorum ilk hoşuma giden model mondial 250 mct idi tavsiye edermisiniz bu fiyatlarda bu tarzda başka alabileceğim motor modelleri ve markaları nelerdir birazda hız düşkünüyüm

çin malı alma sakın.ne kadar hoşuna giderse gitsin
ybr fln al ne olursa olsun.pişman olmaazsın en azından.çin malı cruiserlerle başa çıkamazsın...

ya bu mondial tipinde ve bu fiyatlarda başka hangi cihazlar war :S

bisan lifan
Ledow cmx
Keewayınde bir modelı var ama bılmıyorum..

Bu ucunden bırını al diğerlerinden daha iyidir
V motor kullanıyorlar cunku

Ledow Cmx güzel motor bence:)

2. el arıyor isen sitede By_Star ile bağlantıya geç:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla arkadaşım eger 3 3 buçuk gibi paran varsa ve yeni başlıyosan motora ve choper cruser tipi motorlardan hoşlanıyosan düşünme çini mini al derim ben..okadarda markaya takılma çinlerin hepsi aynı kardeşim he ama v motor olanların tek farkı ise vibrasyon olayı biraz daha azdır kardeşim.mct ye gelince seri ve benimde tipini sevdigim makinadr.he ben daha fazla para çıkarırım diosan 2 el en500 kawazaki tavsiye ederim..ama paran bu kadarsa sen bi çinli ala kullan ...bende senin yaşadıklarını yaşadım emin ol içtenlikle cavap yazıyorum sana ...

Bir arkadaşımda var.. Gayet güzel bir motor olduğunu her fırsatta söylüyor.. Bir cok hava soğutmalı motorun şişip kaldığı yayla yollarını emerek gidiyor MCT 250 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar