Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar. Bu ay motor almayı düşünüyorum ve çok kararsızım :(

Apache 150 ile ybr 125 arasında kararsızım. Sıfır alıcam. Benim hoşuma daha çok Kawasaki ER5 gidiyor ama maddi gücüm şuan ona yeterli değil. Onun için tipi daha yakın olduğu için ybr 125 düşünüyorum sizin vereceğiniz fikirler çok işime yarıycak.

Bu ikisi deilde 3 buçuk milyar limiti olan bi motor tavsiye ederseniz sevinirim :)

TVS apache :) Hem de sıfır siyah :)

Hoşgeldin diyeyim burdan.. :cat:

Honda CBF 150 yi de bi incele daha karakterli bi tasarımı var... Ama ybr mi apachi mi dersen ybr derim cünkü yedek parca,..vs sorunu yasamazsın yamaha oldugu icin. Chopperden hoslanırsan kanuni Caracal 200 de bi alternatif olabilir senn icin

ben bi bayana sadece scooter tavsiye ederim ama zevler tartışılmaz tabi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de cbf 150 biraz daha kaslı
az da olsa

ama bi kıza yakışır mı o tartışıılr.
illa ki o tarzda alcam diyosan susarız..ama başka tarzları da değerlendir bence.

Son düzenleme:
ben bi bayana sadece scooter tavsiye ederim ama zevler tartışılmaz tabi

bence de cbf 150 biraz daha kaslı
az da olsa

ama bi kıza yakışır mı o tartışıılr.
illa ki o tarzda alcam diyosan susarız..ama başka tarzları da değerlendir bence.

Olayı kız erkek muhabbetine çevirmezsek iyi olur. Biz bize neyin yakışacağına kendimiz karar veririz. 600 f kullanan, hayabusa kullanan kız da var scooter da. Herkesin zevki, size ne ?

Selam arkadaşlar. Bu ay motor almayı düşünüyorum ve çok kararsızım :(

Apache 150 ile ybr 125 arasında kararsızım. Sıfır alıcam. Benim hoşuma daha çok Kawasaki ER5 gidiyor ama maddi gücüm şuan ona yeterli değil. Onun için tipi daha yakın olduğu için ybr 125 düşünüyorum sizin vereceğiniz fikirler çok işime yarıycak.

Bu ikisi deilde 3 buçuk milyar limiti olan bi motor tavsiye ederseniz sevinirim :)

eger boyun kısaysa honda cbr 125

Motoru aldığım zaman uzun yola gitmeyi düşünüyorum bende gezilere katılıcam yani bi scooter ile ne kadar yol yapabilirim ki ? Çok ağır kalır :)

cbr çok pahalı 5.550 :S

Son düzenleme:
Olayı kız erkek muhabbetine çevirmezsek iyi olur. Biz bize neyin yakışacağına kendimiz karar veririz. 600 f kullanan, hayabusa kullanan kız da var scooter da. Herkesin zevki, size ne ?

Nie kızıyosun ki arkadaslar belkide kızlar daha narin olur rahatına düskün olur diye scooter tavsiye ediyo...

Motoru aldığım zaman uzun yola gitmeyi düşünüyorum bende gezilere katılıcam yani bi scooter ile ne kadar yol yapabilirim ki ? Çok ağır kalır :)

cbr çok pahalı 5.550 :S

ybr düz yolda gider yokuş yukarı performas bekleme kısa mesafede seri motor sen max kaç hız istiryorsun

Bence CBF150 al. bende çok araştırdım ama CBF150 de karar kıldım. isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum.tavsiye ederim.

3 yıldır trafikteyim sen rahat ol. Trafiye değil, trafiğe olacak bu arada..

3 gün önce motorumla şehir merkezinden gidiyordum arkamda bi bayan sürücü gelip ani fren yaptı ve pencereden kafasını çıkarıp bağırmaya başladı bana bende hiç cevap vermeden yoluma devam ettim kadın çıldırdı :) yani kompleksli biriydi anlarsınya :p

Ezqi

Apacye'yi tavsiye ediyorum , hem sorunsuz hem az yakıyor hem rahat.Japon bilim adamları tarafından kalite ödülü almış.:cat:

Ama seçim senin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ezgicim sana kız arkadaslarından bırı olrak once ıyıce ogrenn scooterla basla ve sonra ehlıytenı al ve aradan bır sene gectıkten sonra trafiğe cık vede uzun yola cıkman ıcın çokk erken ben bır senedır scooter kullanıorumm trafiğe 3 defa cıktım ve yıne scooter alıcam ehlıyetımı sene alıcamm istesem trafikte cırıt atarım kaskım yelegim eldivenınm dızlıgim herseyım var ama cıtmıyorum so kadar kaza oluyokı .! neyse uzatmaya gerek yokk dedıgim gibi ehlıyet aradan zaman geczinn ve ole trafige cık sonra satenn tum her yere gidersın

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.. İki motor da dayanıklı ; az yakar ; cok gider :) Ama bana sorarsan TVS APache Ybr den daha cekici gözüküyor :) Tubis in dediği gibi Sıfır siyah bi tane alabilirsin :) Sen onun o da senin ilkin olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar