(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen onu yap ßak ßakalım ßen ßi daha motoruna ßiniyomuyum zaten kasıla kasıla qeldim etmedıqım dua kalmadı sayende :D
:p

,
zaten yaptıktan sonra bi daha binemezsin anca 4 kolluya ;) a beraber oda ;) aLLah göstermsein dielimde konuyu deişelim ;)

Yine güzel bi buluşmaydı ekip sağlamdı.

Biz dağıldıktan sonra Kerem(North_)le birlikte nişantaşı Starbucksta birer kahve içtik ve sağolsun gelicem diyen ve dediğini yapan tanrının_kırbacı Atilla abi de bizi yanlız bırakmadı onlarada teşekkür etmek istiyorum ayrıca motoruna da bittim çaktırmadım yani çin min ama süper bişi.

Bu arada Kerem in makina gitmez ben inanmam diyenlere ben şahidim alet gidiyo çamur atmamak gerek fecii bişi.

Bu arada Atilla abi kusura bakma e-5 te biraz koptum telefon susmadı evdekiler delirdi o yüzden biraz hızlı kaçtım motoru da bi daha denedim yine 150 dedi sustu üstüne geçmiyo namussuz.

:) patron kowacak beni işten !!!
gene saat 3 oldu .

150 yapmışssın daha ne istiosun!

biraz hızlı kaçtım motoru da bi daha denedim yine 150 dedi sustu üstüne geçmiyo namussuz.

kardesim etme eyleme 15 dakka daha gec kalsan ne olur bunlar duymak istemedigimiz şeyler:farao::farao:, biraz daha dikkat zaten şu mübarek günlerde kazaların ardı arkası kesilmiyo ALLAH korusun hepimizi inşallah...

keremin motorun gitmedigine inanan mı var sanki :queen:

kardesim etme eyleme 15 dakka daha gec kalsan ne olur bunlar duymak istemedigimiz şeyler:farao::farao:, biraz daha dikkat zaten şu mübarek günlerde kazaların ardı arkası kesilmiyo ALLAH korusun hepimizi inşallah...

keremin motorun gitmedigine inanan mı var sanki :queen:

ßencede yavuzhan haklı son günlerde ßaya kaza haberi duyar olduk bunlar üzücü şeyler yawas gidin sağlam gidin :D kimsenin size neden 10 dakika geç kaldın deme qißi ßir lüksü yok sonuçta iki teker dikkat etmek lasım

keremin motorunun gitmediğine ßen inanıyorum ama suda qitmio :queen:

gelen tüm arkadaşlara teşekkürler resimleri enkısa sürede atıcam biraz bekleyin canlarım :rendeer:

höYtt. :D ben istedim ya yeter ikimizeDe :D:D:D TasH Fırınım TaSh :D

1 dilimle sen gürkan abiyi kandır :D

çocukmu kandırıyon lan sen :queen::queen:

Yine güzel bi buluşmaydı ekip sağlamdı.

Biz dağıldıktan sonra Kerem(North_)le birlikte nişantaşı Starbucksta birer kahve içtik ve sağolsun gelicem diyen ve dediğini yapan tanrının_kırbacı Atilla abi de bizi yanlız bırakmadı onlarada teşekkür etmek istiyorum ayrıca motoruna da bittim çaktırmadım yani çin min ama süper bişi.

Bu arada Kerem in makina gitmez ben inanmam diyenlere ben şahidim alet gidiyo çamur atmamak gerek fecii bişi.

Bu arada Atilla abi kusura bakma e-5 te biraz koptum telefon susmadı evdekiler delirdi o yüzden biraz hızlı kaçtım motoru da bi daha denedim yine 150 dedi sustu üstüne geçmiyo namussuz.

ah ali ah senin kulagını çekmek lazım ama boyunda uzun kardeşim nasıl yetişecez:queen::queen::queen:

:) patron kowacak beni işten !!!
gene saat 3 oldu .

150 yapmışssın daha ne istiosun!

ben konuştum senin patronla rahat ol sen :bounce::bounce::bounce:

waLLa :D gürkan abi gibi bi göz mor qeLmem die düşünüorum :D şimdilik :D

biz o göz morarmasın diye neler yaptık neler:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akşamki buluşma çok güzeldi klasik bir mt ist toplaşmasıydı gürkan kardeşime çok teşekür ederim mecidiyeköye kadar zahmeti için,kekleri,çerezleri,kurabiyeleri getirenlere çok teşekkürler,oraya kadar zahmet edip gelenlerin ayaklarına sağlık.......bu arada norttan giderken intikamımı aldım sopadan nasibini oda aldı:p:p

resimlere gelince işte bendekiler:

CIMG0383.jpg

CIMG0384.jpg

CIMG0386.jpg

CIMG0387.jpg

CIMG0388.jpg

CIMG0389.jpg

CIMG0391.jpg

zaten artık son demler... havalar soğuyunca el ayak çekilir.. :pale:

dün akşam hem yorgundum hemdee öle bi bırakmışlığım vardı ki sormayın bu yüzden gelen arkadaşlara sürcü lisan ettikse affola... bilmeyenler için sölim ; toplaşmadan 4 saat önce falandı annemi hastaneye yatırdık... konforu için benim evden TV, ÇAY, NEVRESİM v.s. taşındı... Eeee size de posam kaldı :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi o yemezse olmaz bea :d alıştık artıq :D alide uzun ince bigörüntü var fena ordan kalkarken bi vatandaş vardı biLmem gördünüzmü alinin diğer version u :D yaklaşık 150 kg. bi adam scooter La :D Sanki 2 teker adama saplanmış :d adam sadece tekerlerle gidio :D scooter gözükmüyo :d buda bizim alinin diğer version u:D çekemedim fotoyu :(

cok güzel olmus maşallah,cem abinin önünden ayırmamış sanki o pastaları:queen: funda abla cok gecmiş olsun degerli valideniz en kısa zamanda saglıgına kavusur inşallah, bu arada senin su fıstıgı göremedim bn hala ona yanarım :mrgreen:

abi o yemezse olmaz bea :d alıştık artıq :D alide uzun ince bigörüntü var fena ordan kalkarken bi vatandaş vardı biLmem gördünüzmü alinin diğer version u :D yaklaşık 150 kg. bi adam scooter La :D Sanki 2 teker adama saplanmış :d adam sadece tekerlerle gidio :D scooter gözükmüyo :d buda bizim alinin diğer version u:D çekemedim fotoyu :(

deseydin keske abi bi dur resmini cekiyim die:cherry: adam snn üzerine bi otururdu mazallah:salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi Juba qelsin :D oda anlatsın yau :d sanki iki teker adama saplanmış :D:DD: kasa gözükmüo :d bide başladı bayır çıkmaya :d bz dedik makineye yezık waLLa :D gerçi Juba da farksız ama :D telefon direği gibi kaLio cbrda :D

[
salacak010.jpg

işte prensesimis ßu maşallah Çok akıLLı vede şimdiden motor düşkünü

cok güzel olmus maşallah,cem abinin önünden ayırmamış sanki o pastaları:queen: funda abla cok gecmiş olsun degerli valideniz en kısa zamanda saglıgına kavusur inşallah, bu arada senin su fıstıgı göremedim bn hala ona yanarım :mrgreen: QUOTE]

ßak qösterdim sana ßana dua etmen lasım :)

Son düzenleme:
eee bidaki buluşma ne zaman:queen:
isterseniz bu pazar yapalım bişiler:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
höYt................

okuman yazman yokmu kardeşim senin topic değişti sen hala ßu pazar yapalım diyorsun ßizden ßağımsız ßişeyler yapmak istiyosan ßuyur motor senin yol senin

ne gibi değişti ben hala cuma gününün topiğini görüyorumda onun için dedim birdaha bak istersen topic başlığına eminim ozaman daha iyi görüceksin bazı şeyleri birdaha okuyunca haber ver bakalım ne gördün:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar