(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşı bekliyorum hala yok saat 7:30 ve ben başakşehirdeyim:pr::pr:

evet arkadaşlar ßeklenen saat qeldi ßelirlenen yerde ßuluşma qercekleşti ve sohbet, ortam mükemmeldi qelen herkese ayrı ayrı tşk ederim

evet arkadaşlar ßeklenen saat qeldi ßelirlenen yerde ßuluşma qercekleşti ve sohbet, ortam mükemmeldi qelen herkese ayrı ayrı tşk ederim

resimler hani resimler hani :queen: ya insan gidemeyince gerçektende merak ediyomuş ortamı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

resimler hani resimler hani :queen: ya insan gidemeyince gerçektende merak ediyomuş ortamı :queen:

merak eden adam qeLirdi kardeşim aLLa aLLa :DD qeLmese biLe BörekLeri yollardı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
höYtt. :D ben istedim ya yeter ikimizeDe :D:D:D TasH Fırınım TaSh :D

1 dilimle sen gürkan abiyi kandır :D

Son düzenleme:
höYtt. :D ben istedim ya yeter ikimizeDe :D:D:D TasH Fırınım TaSh :D

1 dilimle sen gürkan abiyi kandır :D

eraycım taş bile aşırı sıcağa dayanamaz çatlar dikkat et gidişatın kötü başın bandaşlı gelmeyesin sonra buluşmalara :queen: vala bilemiyorum artık koyarım böreği masaya kim atak davranırsa 1 i 2 si size kalmış :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLa :D gürkan abi gibi bi göz mor qeLmem die düşünüorum :D şimdilik :D

waLLa :D gürkan abi gibi bi göz mor qeLmem die düşünüorum :D şimdilik :D

orası hiç belli olmas eray ßey sınırları zorlamaya başladınız bi kaç qündür qidişatınızı hiç iyi görmüyorum qözün mor olmayaßilir ama ayaqın sakatlanaßilir ßence hiç mahsuru yok sen ßöyle sert takılmaya devam et qöstercem ßen sana serti ßak o taş nasıl pamuk haline qelio

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLa köprüde 120 yle giderKen bi ön fren e asıLmama bakar böyLe işLer:D

aLLah göstermesin.. :)

Son düzenleme:
orası hiç belli olmas eray ßey sınırları zorlamaya başladınız bi kaç qündür qidişatınızı hiç iyi görmüyorum qözün mor olmayaßilir ama ayaqın sakatlanaßilir ßence hiç mahsuru yok sen ßöyle sert takılmaya devam et qöstercem ßen sana serti ßak o taş nasıl pamuk haline qelio

anam anam bi deli taş attı kırk akıllı çıkamaz içinden bana ufaktan müsade yoksa bende kaynicam arada ::hakem1::

waLLa köprüde 120 yle giderKen bi ön fren e asıLmama bakar böyLe işLer:D

aLLah göstermesin.. :)

Sen onu yap ßak ßakalım ßen ßi daha motoruna ßiniyomuyum zaten kasıla kasıla qeldim etmedıqım dua kalmadı sayende :D

anam anam bi deli taş attı kırk akıllı çıkamaz içinden bana ufaktan müsade yoksa bende kaynicam arada ::hakem1::

saqım solum ßelli olmas karaqümrük kızıyım ßen kanım deli :D aklıma qeleni yaparım kork ßenden :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar