(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

bir gürkan abiyle ben mi geliyorum bu buluşmaya ? bu başlık nezaman açıldı ben bir şey anlamadım bu işten.

ikimiz baş başa vericez 3 tepsi kıymalı börek güzel ayran künefe ve kuru yemişi beraber yeriz :queen:ismini yazdırmayana yok abi :bounce:eek:rda liste var yazdırsanıza len isminizi :queen: bak börek var diyorum:bounce:

:queen::queen:

ciddiyim engeç 11 gibi tekrar sahil yoluna dönücek biri varsa bende gelebilirim:rendeer:

sana kalmış dedik abi ben sabaha kadar ordayım:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Juba qeL qeL alAyınız qeLin :D :D 20,15 te sirkeci hareket saati akşam görşürz :)

Juba qeL qeL alAyınız qeLin :D :D 20,15 te sirkeci hareket saati akşam görşürz :)

Senin kısrak nası :queen::queen:Kaçmıyo dimi hala altından yanımda alet edavat getirmiyom bak yolda kalan falan olmasın beni dişlerimle somon açmak zorunda bırakmayın:mrgreen::mrgreen:

Hikmet olum sende gel bak biliyosun makarayı abi nelere gidiyo gece:queen::queen:

romeo sana özel mesaj attım bi oku:cat:

Erdinç abi:cyclopsan:cyclopsanOkuyon topici yoksa ugrıcan mı:cyclopsan:cyclopsan

Senin kısrak nası :queen::queen:Kaçmıyo dimi hala altından yanımda alet edavat getirmiyom bak yolda kalan falan olmasın beni dişlerimle somon açmak zorunda bırakmayın:mrgreen::mrgreen:

Hikmet olum sende gel bak biliyosun makarayı abi nelere gidiyo gece:queen::queen:

alicim mesai arkadaşlarıma iftar sözü verdim 1 tepside börek yaptırdım anneme eğer gitmezsem adamlar aç kalacak :queen: ama erken bırakırlarsa gelirim gelirsemde ararım seni beni harem iskelesinden alırsın :rendeer:

alicim mesai arkadaşlarıma iftar sözü verdim 1 tepside börek yaptırdım anneme eğer gitmezsem adamlar aç kalacak :queen: ama erken bırakırlarsa gelirim gelirsemde ararım seni beni harem iskelesinden alırsın :rendeer:

Valla yemeği ye çık gel anlamam abi arkadaş yolda kalmış yardıma gidiyorum de ben sana bi mesaj atarım yolda kaldım gel kurtar diye gösterirsin eğer bırakmazlarsa:queen::queen:bende çare tükenmez

ya kimse yokmu saat 11 gibi sahil yoluna geri dönücek yaaaa:pr::pr:

Valla yemeği ye çık gel anlamam abi arkadaş yolda kalmış yardıma gidiyorum de ben sana bi mesaj atarım yolda kaldım gel kurtar diye gösterirsin eğer bırakmazlarsa:queen::queen:bende çare tükenmez

aliii kanıma giriyosun bak felakette yol yapasım var şeytan diyo salla arkadaşları kap bi tepsi böreği bas sirkeciye :queen: ama şaka tabi adamlara yemek yaptırmadım ben getircem diye :) ama dediğim gibi yemekten sonra kalkabilrsem seni ararım haremden alırsın beni :cat:

böyle giderse bu akşam evde kalcam bi cevap verin yaaaa:pr::pr:

aliii kanıma giriyosun bak felakette yol yapasım var şeytan diyo salla arkadaşları kap bi tepsi böreği bas sirkeciye :queen: ama şaka tabi adamlara yemek yaptırmadım ben getircem diye :) ama dediğim gibi yemekten sonra kalkabilrsem seni ararım haremden alırsın beni :cat:

Ok sen gelcem de biliyosun bana heryol Paris gelir alırım no problem:cat:

tamam geliyorum yanımda bir artçıyla beraber ama belki bi 10 15 dakika gecikebiliriz siz vapurdan inince diğer vapuruda beklersiniz dimi yalnız bende kontör yok bir iki kişi özelden cep nosunu atabilirmi mümkünse turkcell ödemeli yapmak için:queen:

Son düzenleme:
Gürkan abi cep no nu yazabilir misin ya eğer gecikirsem senden bi yol tarifi alırım ben.

juba olmazsa ben sana ödemeli atarım sen ararsın ok:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar