Motosiklet Dizaynı Hakkında Yardım Lütfen

Ya arkadaşlar R125 me kendi hazırladığım özel dizayn şekillerden ve önüne de numara yazdırmak istiyorum.Bunu yapabileceğim bilindik,sağlam,güvenilir bir yer varmı bildiğiniz...Ya da bunları yapanlara ne deniyor onuda bilmiyorum.Oto sanayi sitelerinde yaparlarmı.Ya da Mümkünse Özel bir firma adı veriseniz sevinirim.Aynı işi yapan bir oto firmasına gittim ama pek içime sinmedi...Bilgi paylaşımı Lütfen...:silent:

tabelacı mı ne öyle bişey diyolardı ama bence hiç oynama motorla en güzeli sade şekli:cat:

bir gün avcılara yolun düşerse mesajdan iletişime geç biz sana bı makine yaparız:D

Zaten orjinali hiç bozulmayacak.Ona göre tasarladım.Motorun ustunde kalıp olarak gormem lasım birde,uymazsa yapmayacam..Birde avcılar cok uzak Mümkünse Anadolu yakası...:D

Herhangi oto aksesuarcıya git onlar senin istediin gibi bilgisayarda hazırlarlar sekilleri ok :cat:

Reklamcıyada gitsen olur. Araç kaplama ve çeşitli çıkartmalar hazırlıyorlar.
En azından ne istediğini anlattığında sana yapıp yapamayacağını ve nerede yaptıra bileceğini söyleye bilir.

arac gıydırmeler ve sağlıklı iyi bir tabelacı işini görecektir,
motorunun resmını ceker ve pc üzerinde istedıgın figürü sana gösterir,
''ahanda bu oldu, bu olsun'' dediğin anda en fazla 20 dk içerisinde makınan hazır olur....

kolay gelsın...

serkan kardeşinin dediği gibi modifiye en güzel ve en kolay yolu reklamcılar dır
ama biraz kaliteli bişey yaptır sonra ikiye bir kaltıkca yaptıştırcam diye uraşma

Selam Meltem tanıdıgım iyi bir reklamcı istedigin kalıbı istedigin şekilde motora oturtabilir tabi işini biliyorsa. Ve kaliteli malzeme kullanmalarını söylersen için rahat olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reklam ve oto giydirme şirketler var bildiğim kadarıyla antalyada olsaydın bizden birini tavsiye edebilirdim ama istanbul çoooooooooooooooooooook uzak

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bilgileriniz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda iyi bir araç giydirme şirketi buldum,Tabelacı ve reklamcı aynı zamanda.Yarın gidip yaptırcam.Hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim...:)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bilgileriniz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda iyi bir araç giydirme şirketi buldum,Tabelacı ve reklamcı aynı zamanda.Yarın gidip yaptırcam.Hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim...:)

yaptırdıkdan sonra fotoları eklerin bide biz bakarız artık

Ya normal fotoları ekleyecem ekleyemiyorum..Diğer fotoları da arkadaşım ekledi zaten.Neyse yaptirim.Hepsini birden ekletim bari...:D...Kabiliyetsizlikden gitcem...:)

bana kalırsa hiç uğraşma. Dizayn olarak ve motor olarak en iyi tercihi yapmışsın. başka birşeye hiç gerek yok. Ama İlla isterim dersen :cherry: herhangi bi tabelacı işini görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar