(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

aslında o sorun değil benim çekindiğim konu ise hem yolları fazla bilmemem hemde motorumun arıza yapma korkusu en azından belirli bi yola kadar beraber gelsek okadar problem olmaz diye düşünüyorum benim için saati sorma amacım oydu bide bilindiği gibi benim maximum saatim 12:queen:

bak koçum sakınan ğöze çöp batar bence sen bugün dizi seyret başka sefere inş :cat::cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah abi:cat:

arkadaşlar topik düzenlenmiştir artık salacağa hizmet vermektedir bu akşam için mesai arkadaşlarıma iftar sözü verdim aranızda olamicam hepinize iyi eğlenceler :rendeer:

inşallah abi:cat:

seviyorum böyle saygılı çocukları:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar topik düzenlenmiştir artık salacağa hizmet vermektedir bu akşam için mesai arkadaşlarıma iftar sözü verdim aranızda olamicam hepinize iyi eğlenceler :rendeer:

düzenleme için arkadaşlarım adına teşekkürlerimi borç bilirim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

düzenleme için arkadaşlarım adına teşekkürlerimi borç bilirim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ne demek abi aslında daha önce görseydim daha önce değiştirirdimde yeni farkettim :)

gelicem ben ha beni almadan bi yere gitmeyin wlala kızarım hepnize :)

ümmet abi sende hiç bişeytden geri kalmıosun :)

Son düzenleme:
ya cadı kemal sultanahmete gelicekti gelmedi sen akşam adamı salacaha çarıyon haberi yokki adamın bu buluşmadan sen yüzüne bi su vur:queen::queen::queen:

yok ben yazarken konuyu okuyodu ondan karıştırdım ben :p

ee kız haklı aynı başlıktan devam ederseniz olacağı bu,karıştırması normal başlık salacak buluşması olmlıydı:queen:

abi valla hiç halden anlamıyolar :mrgreen:

adam bide dövsün beni dimi çocukları kandırıyon diye :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:

en yaşlımız olarak sözcü olman çok yerinde bi karar :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya cadı kemal sultanahmete gelicekti gelmedi sen akşam adamı salacaha çarıyon haberi yokki adamın bu buluşmadan sen yüzüne bi su vur:queen::queen::queen:

gelicem ben ha beni almadan bi yere gitmeyin wlala kızarım hepnize :)

ümmet abi sende hiç bişeytden geri kalmıosun :)
mahsuru varsa gelmeyim istrsen:p:p:p yok ben zaten ordan geçecektim bibaktım mt toplantısı varmış uğramak istedim.

bir gürkan abiyle ben mi geliyorum bu buluşmaya ? bu başlık nezaman açıldı ben bir şey anlamadım bu işten.

Bende gelmeyi planlıyorum belli olmaz son anda karar verir atlar gelirim.

Gürkan abi sabaha kadar ordamıyık?

20:15 e kadar bekleyin ama he beni ona göre.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
unutmayın gece 11de sahil yoluna geri dönücek varsa bende gelebilirim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar